ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Φωτιές ανάβουν δυο δημοσκοπήσεις, σε Αγγλία και Γερμανία...






Το προβάδισμα των Συντηρητικών της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι έναντι των Εργατικών μειώθηκε στις 5 μονάδες από 15 που ήταν πριν από δύο εβδομάδες, σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση της Ipsos MORI.

Λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές, η δημοσκόπηση έδειξε ότι οι Συντηρητικοί συγκεντρώνουν το 45% της πρόθεσης ψήφου, μείωση τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στις 18 Μαΐου.

περισσότερα εδώ:

Ανοδική είναι και πάλι η πορεία του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας (SPD) σύμφωνα με δημοσκόπηση της κυριακάτικης Bild. Για πρώτη φορά έπειτα από εβδομάδες -και μετά την ήττα του κόμματος του Μάρτιν Σουλτς σε τρία κατά σειρά ομοσπονδιακά κρατίδια- εμφανίζει και πάλι άνοδο της τάξεως του 2%. Έτσι το ποσοστό του ανέρχεται πλέον σε 27%, έναντι 38% της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης ( CDU-CSU), η οποία όμως παρουσιάζει στασιμότητα.

περισσότερα εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ