ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΣΗΜΑΝΕ Ο ΚΟΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΝΟΣ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;



το τραγούδι ηχογραφήθηκε το Φεβρουάριο και το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο Λος Άντζελες η αρχηγός των Pussy Riot, Νάντια Τολοκονίκοβα δήλωσε ότι «θα μπορούσε να θεωρηθεί μια απάντηση στον Τραμπ».
(κλικ στην εικόνα για να δείτε το video)

1. Πριν μερικές μέρες άρχισε να κυκλοφορεί από την ομάδα των χάκερς ακτιβιστών «Anonymous» μια σειρά βίντεο με τον τίτλο «Η αλήθεια για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο». Τα βίντεο έχουν ανέβει στο youtube σε ένα από τα κανάλια που χρησιμοποιεί η ομάδα. Σύμφωνα με τους Anonymous,
ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται προ των πυλών, καθώς όπως αναφέρουν, το τελευταίο διάστημα οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους Βρετανοί, ετοιμάζονται να κινηθούν προς την Πολωνία, σε μια μεγαλειώδη στρατιωτική συγκέντρωση δυνάμεων του ΝΑΤΟ που έχει γίνει ποτέ στα ρωσικά σύνορα από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Επιπλέον, το σενάριο αυτό ενισχύει το γεγονός της διεξαγωγής  ασκήσεων έκτακτης ανάγκης, το οποίο ολοκληρώθηκε από πλευράς Ρωσίας με την κινητοποίηση 40 εκατομμυρίων πολιτών, μετά από απόφαση του Ρώσου προέδρου Πούτιν, ώστε να υπάρξει μια σχετική προετοιμασία για έναν ενδεχόμενο πυρηνικό ή βιολογικό πόλεμο. Τέλος, κάνουν αναφορά και στον υπουργό Άμυνας της Κίνας, ο οποίος σε δηλώσεις του μίλησε για τον  έλεγχο πυρηνικών όπλων.

Δείτε τα βίντεο:





2. ΄Ερχονται ημέρες πολύ σκληρές. Ουδείς περίμενε στην εποχή  μας μια αναβίωση ενός τόσο άκρατου εθνικισμού, όμοιου με  εκείνον των προηγούμενων αιώνων. Τα έθνη -κράτη δεν πνέουν τα λοίσθια, τελικά, όπως νομίζαμε. Είναι όρθια κα δυνατά να απειλούν τον άνθρωπο με νέες αιματοχυσίες, με καινούριους παγκόσμιους πολέμους.
η συνέχεια εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ