ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Subject: X - Women ή Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης για ΕΣΠΑ

8 Ιουνίου 9 μμ
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Κεντρική σκηνή

Δεκαεννιά χρόνια από το πρώτο σεμινάριο Dance ability που διοργάνωσε η ομάδα Λάθος Κίνηση και ο Κωνσταντίνος Μίχος στην χώρα μας, επανερχόμαστε με μια παράσταση - σχόλιο για την οργανωμένη πλέον εκμετάλλευση του διαφορετικού σώματος. Η παράσταση δημιουργήθηκε συλλογικά μέσα από το εξάμηνο εργαστήρι "Ανύποπτη Κίνηση" το οποίο προσφέρθηκε σε ανθρώπους με κινητικές αναπηρίες και θανάσιμες ασθένειες, τον χειμώνα και την άνοιξη του 2016 στο Συνεργατικό στούντιο Λάθος Κίνηση.

Η μία μπορεί να επικοινωνεί χωρίς ήχο.
Η δεύτερη, έχει ένα νευρομυϊκό σύστημα το οποίο κάθε στιγμή κάνει ταυτόχρονα χιλιάδες κινήσεις.
Η τρίτη αναγεννάται συνεχώς, όσα κομμάτια και να αφαιρέσουν από το σώμα της, επιβιώνει.
Η τέταρτη καταλαβαίνει και απορροφά όλα το κακό του κόσμου, όλα τα αρνητικά αισθήματα και πράξεις των ανθρώπων, είναι τόσο ευαίσθητη που δεν μπορεί καν να αγγιχτεί.


Μαζί τους 4 ανελέητοι καλλιτέχνες, μια χορεύτρια που προσπαθεί να ανανεώσει την καριέρα της χορεύοντας με ανάπηρους, μια σκηνοθέτης θεάτρου εξορισμένη από την κυριάρχουσα ομάδα των φεστιβάλ Αθηνών και Λιόν, μια καθηγήτρια φωνητικής η οποία εργάζεται για το νομικό τμήμα υπερασπίσεων και αποζημιώσεων της αστυνομίας "Συνήγορος του αστυνομικού" και ένας Δράκουλας/Δρ. Μενγκελε που διδάσκει ρηλήζ τεχνικές, προσπαθούν να συμπληρώσουν μια από τις πρόσφατα ανακοινωθείσες αιτήσεις για ΕΣΠΑ

Αυτοί οι οκτώ άνθρωποι, οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι σε ένα επιτηρούμενο εργαστήριο κοινωνικής επανένταξης, συνθέτουν με τις αόρατες δυνάμεις και τα ύποπτα κίνητρα τους μια ετερόκλητη ομάδα αληθινών χαρακτήρων της σημερινής Ελλάδος.

Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, αλλά είναι τα πράγματα όπως φαίνονται;

Σκηνοθεσία/διδασκαλία χορού: Κωνσταντίνος Μίχος
Παραγωγή: ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ
8 Ιουνίου 9 μμ
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Κεντρική σκηνή
Πειραιώς 206, Ταύρος
Γενική είσοδος: 10 ευρώ για όλες τις παραστάσεις της κάθε ημέραςω

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ