ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο Τσίπρας σιγά - σιγά παραδίδει την κυβερνητική εξουσία στην δεξιά...




Το πραγματικό κέντρο της κρατικής εξουσίας που κυβερνά σήμερα την χώρα δεν βρίσκεται ούτε στην βουλή,ούτε στα κυβερνητικά κλιμάκια και στα υπουργικά γραφεία, αλλά στο ευρωπαϊκό παρακράτος που συγκροτείται από ένα σύνολο οικονομικών και διοικητικών μηχανισμών που έχουν ειδικό καθεστώς λειτουργίας. Ένας απ' αυτούς τους μηχανισμούς είναι και το ΤΑΙΠΕΔ. Το καθεστώς ασυλίας που ισχύει από τα διοικητικά στελέχη ως τον τελευταίο υπάλληλο είναι γνωστά. Αναφέρουμε ενδεικτικά μια πρακτική που ίσχυε επί κυβέρνησης ΣΑΜΑΡΑ (και εξακολουθεί να ισχύει και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) ,που δείχνει τις σχέσεις αυτών των παρακρατικών μηχανισμών με τους υπόλοιπους μηχανισμούς του ελληνικού κράτους: Όταν υπάρχει κάποιο θέμα που απαιτείται συνεργασία υπαλλήλων του ΤΑΙΠΕΔ με υπαλλήλους άλλου κρατικού μηχανισμού, στις συναντήσεις που γίνονται οι εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ δεν δηλώνονται με το πραγματικό τους όνομα και την την ιδιότητά τους, αλλά ως ο συνεργάτης νο 1, νο 2 και ούτω καθ' εξής.

Αποκαλυπτικό το παρακάτω video που προαναγγέλλει την αλλαγή διοίκησης στο ΤΑΙΠΕΔ:


Ο άνθρωπος της Κυβέρνησης στο ΤΑΙΠΕΔ τους έκανε την δουλειά τους χωρίς αντιρρήσεις και με προθυμία. Όμως η τοποθέτηση της Νίκη Τζαβέλα η οποία, ας σημειωθεί ότι είχε Εξελέγη Ευρωβουλευτής το 2009 με το ΛΑΟΣ, φαίνεται ότι είναι το καταλληλότερο πολιτικά πρόσωπο για να σηματοδοτήσει την εθνική ομοψυχία που ισχύει και ενισχύεται σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ