ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

non paper 19/7/2015

Τσιπρισμός - Μερκελισμός οικοδομούν την νέο "Endlösung" για την Ευρώπη...
Δειλά και φοβισμένα είναι τα non papers που εκδίδει το Μαξίμου. Δεν αποπνέουν το απαιτούμενο ενθουσιασμό για την περίσταση. Επικρατεί η άποψη πως η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά στον δύσκολο αγώνα του τρίτου γύρου που ξεκινήσει με τον ανασχηματισμό της και τα αντιμνημονιακά όπλα παρά πόδας. Αποφασίσαμε λοιπόν να ανασυντάξουμε το σημερινό non paper:

Ο αγώνας μας τώρα δικαιώνεται!

Με την οξυδερκή καθοδήγηση του επιτελείου μας εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο τις αντιθέσεις στο αντίπαλο στρατόπεδο, διαμορφώσαμε τις κατάλληλες συμμαχίες και επιτύχαμε με κάθε μέσο ένα ισχυρό κτύπημα στις αντιδραστικές δυνάμεις που αποβλέπουν στην διάλυση της ΕΕ και της ΟΝΕ.

Η πρώτη μεγάλη μάχη που κερδήθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου εξαναγκάσαμε τους αντιπάλους μας να ψηφίσουν την συμφωνία που υπογράψαμε και επιτεύχθηκε επιτέλους η εθνική ομοψυχία, που τόσο την έχει ανάγκη ο τόπος μας. Πρώτη φορά στην χώρα μας, χέρι - χέρι κυβέρνηση και αντιπολίτευση, ξεπερνώντας τις μικροπολιτικές τους διαφορές, συνδιαμορφώνουν τις στρατηγικές πολιτικές ανάπτυξης της χώρας.

Τώρα άνοιξε ο δρόμος για να κυριαρχήσουν αυτές οι πολιτικές και στην Ευρώπη. Η δεύτερη σημαντική μάχη που κερδίσαμε και θα πρέπει να είμαστε περήφανοι γιαυτή, ήταν μέσα στο άντρο των αντιπάλων μας, στο Γερμανικό κοινοβούλιο. Μια τεκμηρίωση αυτής ιστορικής νίκης στο δημοσίευμα της αυγής, το οποίο για λόγους τακτικής δεν προβάλλεται με το πανηγυρικό ύφος που της αντιστοιχεί, ώστε να μην κινδυνέψουμε να χαρακτηριστούμε ως αλαζόνες και διαταραχθεί η εθνική ομοψυχία: Με 439 "ναι" και επιθέσεις κατά του Σόιμπλε πέρασε η ελληνική συμφωνία από το γερμανικό Κοινοβούλιο

Όμως πέρα από την συλλογική ηγεσία μας, υπάρχει και η ιδιαίτερη και ανιδιοτελής συμβολή συγκεκριμένων προσώπων στον αγώνα μας που είναι καθοριστική για την πορεία του. Αξίζει να επισημάνουμε την συμβολή του σ. Δ. Παπαδημούλη, ο οποίος με όπλο την θεωρία μας, ανέλυσε την συγκυρία και επεσήμανε τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο της χημείας ανάμεσα στον εθνικό μας ηγέτη, τον Α. Τσίπρα, και την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και συνετέλεσε αποτελεσματικά για την έκβαση του αγώνα μας. Επίσης, στα μετόπισθεν ο στρατηγός Παύλος Χαϊκάλης από κυβερνητική θέση ανέλαβε να δώσει την μάχη σε ένα κρίσιμο τομέα, όπου παρουσιάστηκε στασιμότητα την προηγούμενη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ