ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Οι φίλοι του Αλέξη, τώρα κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με γκάγκστερς!




Οι μάσκες έπεσαν: Οι δανειστές , ως κοινοί γκάγκστερς, υλοποιούν απροσχημάτιστα την τελευταία φάση του σχεδίου, το οποίο εκπονήθηκε σε ανύποπτο χρόνο, πολύ πριν από τις εκλογές και εφαρμόζεται σταδιακά από την επομένη της  25ης Ιανουαρίου. Στόχος η ανατροπή Τσίπρα με όρους ωμού πραξικοπήματος και μέσο την οικονομική ασφυξία της χώρας.

η συνέχεια στο "altsantiri.gr", εδώ:

Κάλιο αργά, παρά πότε...

2 σχόλια :

  1. Να και προσπαθειες συσπειρωσης κοσμου γυρω απο την σκληρη νεομνημονιακη 'αριστερα'...και καλα μας την επεσαν εξωγηινοι παλι, Αμερικανοι και οβρεοι και απειλουν την δημοκρατια εις τας Αθηνας...χμμμαυτοι δεν ειναι φιλοι ,συμμαχοι και θεσμοι με τους οποιους μιλαμε;; και συζηταμε το μελλον των Ελληνων...μπα κανα παραλληλο συμπαν θα ζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν τους βρίζουμε απο το πρωϊ ως το βράδυ εδώ και 5 χρόνια, αποικιοκράτες τους ανεβάζουμε, τοκογλύφους τους κατεβάζουμε, όταν ακόμα και μεσούσης της διαπραγμάτευσης, βουλευτές και μέλη της Κυβέρνησης αναφέρονται στην άλλη πλευράμε με εξαιρετικά απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, ακόμα και για πρόσωπα, τότε δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση το πρεσσάρισμα που τρώμε. Όταν διαπραγματεύεσαι δεν βρίζεις τον άλλο, διότι έτσι δυσχεραίνεις τη θέση σου, αυτός είναι ένας κανόνας που τον ξέρουμε όλοι και τον χρησιμοποιούμε στην προσωπική μας ζωή.
    Όταν τους δηλώναμε προκαταβολικά οτι θα ανατρέψουμε τον καπιταλισμό στην Ευρώπη, τί αντιδράσεις περιμέναμε να εισπράξουμε; Αυτή η διεθνοποίηση του ελληνικού ζητήματος έκανε πολύ κακό στην διαπραγμάτευση, η Ελλάδα έχει μικρές σχετικά απαιτήσεις που θα μπορούσαν να τις καλύψουν οι δανειστές αν δεν γινόταν φασαρία.. Όταν πας να δανειστείς δεν φωνάζεις, ούτε απαιτείς. Τελειώνεις γρήγορα και φεύγεις αλλιώς την πάτησες. Δίδαγμα: αυτά παθαίνει όποιος μιλάει πολύ. Εδώ κάναμε και τα δύο λάθη, καί φωνάζαμε, και αργήσαμε.
    Απο την αρχή επιλέχτηκε να γίνει επικοινωνιακή διαπραγμάτευση με κραυγές και φανφάρες. Ανατέθηκε στον μαιτρ της θεωρίας των παιγνίων, τον Γ Βαρουφάκη, που δεν είχε κάνει ούτε μία διαπραγμάτευση στη ζωή του (!) και που φυσικά τα έκανε μαντάρα.
    Μπροστά σ'αυτή την τρομερή αποτυχία του Τσίπρα και των επιλογών του, το σύστημα αμύνεται με το γνωστό του τρόπο, ρίχνοντας τα όλα στους "κακούς". Γιατί μας μισούν οι ξένοι;
    διότι είμαστε αριστεροί και αυτοί καπιταλιστές, φοβούνται οτι θα τους ανατρέψουμε
    διότι είμαστε έλληνες (κι αυτοί ανθέλληνες)
    διότι αντιδρούμε στη νέα τάξη πραγμάτων, κλπ, κλπ.
    Ετσι πιάνουμε όλα τα ακροατήρια, το παίζουμε και πατριώτες και γλυτώνουμε τις μούτζες που θα τρώγαμε ως οι χειρότεροι διαπραγματευτές της Ιστορίας.
    ΥΓ αυτά ήταν κάποια ενδεικτικά λάθη τακτικής αλλά γίνανε κι άλλα, στρατηγικής, ακόμη πιο σοβαρά,... Το λυπηρό είναι οτι ο Συριζα έχει κουλτούρα διαπραγμάτευσης που δυστυχώς δεν κατάφερε να την χρησιμοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ