ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Νέα ριζοσπαστικά “ισοδύναμα μέτρα” καταθέτει αύριο στο eurogroup η ελληνική κυβέρνηση...




Μετά τη διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ κάνναβης που έλαβε χώρα την 9η Μαϊου στην Πλατεία Συντάγματος, ετοιμάζεται να καταθέσει την Δευτέρα στο eurogroup νέα “ισοδύναμα μέτρα” στα πλαίσια του σχεδίου για μια “ταχύρυθμη, οικολογική και χωρίς επενδύσεις “παραγωγική ανασυγκρότηση” της χώρας” Από το Μαξίμου διαδίδεται ότι είναι έτοιμο και το σχετικό νομοσχέδιο για να κατατεθεί άμεσα στην βουλή. Αναλυτικά για αυτό το θέμα εδώ:

2 σχόλια :

  1. κακό συναπάντημα11 Μαΐου 2015 στις 12:06 π.μ.

    Βέβαια, επειδή η κυβέρνηση στερείται δημιουργικής φαντασίας δεν πρόκειται να καταθέσει κανένα "ριζοσπαστικό" μέτρο στο eurogroup.

    Όμως στερείται και απλής φαντασίας και κοινής λογικής, γιαυτό δεν φαντάζεται τι πρόκειται να συμβεί αύριο στο eurogroup

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την στιγμή που φάνηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακουμπά την κυβερνητική εξουσία και μεγάλωναν τα εκλογικά του ποσοστά, εντάθηκε η προπαγάνδα ότι δεν μπορεί να κυβερνά την χώρα το 4% του ΣΥΡΙΖΑ.

    Όλοι αυτοί οι προπαγανδιστές απλά δεν είχαν κανένα πρόβλημα για να κυβερνήσει την χώρα το 3% του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Καταλάβαιναν πραγματικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μια διαφορετική δυναμική διαφορετική από αυτή του ΣΥΝ και αυτή την δυναμική ήθελαν να την καταστρέψουν.

    Τελικά τα σχέδια τους εντός και εκτός ΣΫΡΙΖΑ ευοδώθηκαν Πράγματι, την χώρα την κυβερνάει το 3% του ΣΥΝ. Όμως αυτά τα σχέδια τους φαίνεται ότι είναι τελικά αδιέξοδα. Η μακρόχρονα αποδεδειγμένη αποτυχία να ασκήσει πολιτική ο ΣΥΝ, σήμερα βρίσκει επιπλέον εμπόδια από την αδιαλλαξία των επιτελείων της ΕΕ και του ΔΝΤ.

    Θα τον κτυπήσουν αλύπητα και δεν θα του δώσουν καμία ευκαιρία διαφυγής. Σήμερα, κυβέρνηση είναι εξαναγκασμένη, όπως και ο Μεταξάς που είπε το ΟΧΙ στους "φίλους" του Γερμανούς. Αν δεν το κάνει, θα χαρακτηριστεί από το ελληνικό λαό ως μια κυβέρνηση δοσίλογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ