ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

'Ενας «Στρατηλάτης» στην Αριστερά


Ακροδεξιά επιδρομή στελεχών του «βαθέος κράτους» στον ΣΥΡΙΖΑ, με όχημα την ειδίκευση σε «αμυντικά θέματα»

(video από την εκδήλωση)
Όποιος αμφιβάλλει για την εκλογική δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ, ας ρίξει μια ματιά στους ανθρώπους που συνωθούνται στις πύλες της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεκδικώντας την είσοδό τους στις τάξεις της. Πρόκειται για ποικίλα στελέχη του «βαθέος κράτους», τα οποία εσχάτως εμφανίζονται ως φανατικοί οπαδοί της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Εχουν εγκαίρως αντιληφθεί το λαϊκό ρεύμα που ωθεί τoν ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και προσφέρονται ως «ειδικοί» να παράσχουν όποια υπηρεσία τούς ζητηθεί.


Η  συνέχεια στο άρθρο του Δ. Ψαρρά που δημοσιεύτηκε στην "εφημερίδα των συντακτών", εδώ: 

1 σχόλιο :

  1. Ενεργούμενο του Ι.Θ. Μάζη, του εθνικιστή αλλά κυρίως οικογενειοκράτη και ευνοιοκράτη Προέδρου του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, ο κ. Γρίβας εκφράζει την προσπάθεια του δεξιού αφεντικού του να "διεισδύσει" μέσω αυτού στον ΣΥΡΙΖΑ! Εργάζεται και ο ίδιος υπό τον Μάζη στο Τμήμα κι ως εκ τούτου του προσφέρει καλές υπηρεσίες! Τι επιδιώκει ο Μάζης; Βλέπει το ενδεχόμενο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ή την επιρροή του ως κόμματος της αντιπολίτευσης και αναζητά ασπίδα από πιθανό έλεγχο της προσωπικής του πολιτείας! Όλως ενδεικτικά, ο κύριος Μάζης εγκαθιδρύει μέρα με τη μέρα καθεστώς Χριστινάκη στο Τουρκικών Σπουδών. Εκεί είναι πρωτοβάθμιος καθηγητής μόνος αυτός και η γυναίκα του Ελένη Σελλά και εσχάτως εξέλεξε επίκουρο καθηγητή Σωμάτων Κειμένων και Μετάφρασης (ναι αυτο!) τον κουμπάρο του Γιάννη Ε. Σαριδάκη! Την καραμπινάτη παρανομία του ο Μάζης ολοκλήρωσε συμμετέχοντας ο ίδιος (αν και κουμπάρος) στην κρίση σε όλες τις φάσεις της και μάλιστα ψήφισε και στην ψηφοφορία! Και επίσης έβαλε και τη γυναίκα του Ε. Σελλά, κουμπάρα του κρινόμενου, και να ψηφίσει ως εκλέκτορας τον κουμπάρο Σαριδάκη και να είναι βασική του ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ στη τριμελή επιτροπή! Ο Γρίβας λοιπόν είναι μαζί τους, και χάρη στις γνωριμίες του ως δημοσιογράφου βοηθά το Μάζη, που τον "έστειλε" (από την άκρα δεξιά, το ΛΑΟΣ, το Στόχο, τον Τσοχατζόπουλο, τον Καραμανλή κλπ.) να το παίξει Συριζαίος, να του κάνει προσωπικές γέφυρες και να του είναι ασπίδα! Ο Μάζης μισεί τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ενίοτε προέχουν τα ταπεινά ωφελιμιστικά κίνητρα! Ας προσέξει η αριστερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ