ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

bitcoin vs euro


Προσοχή! Μπορεί να κάνετε και εσείς το ίδιο λάθος:

Και εδώ ένας ο μετατροπέας από Bitcoin σε euro, χρήσιμος σε όσους έχουν επενδύσει σε αυτό το νόμιμα για να ελέγξουν αν έπραξαν σωστά:


Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα το Bitcoin, μια ματιά εδώ:



9 σχόλια :

  1. Άντε να έρθει στα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ και να καθιερώσει επίσημο νόμισμα το Bitcoin μπας και γλιτώσουμε από τα ψευτοδιλήμματα "ευρώ ή δραχμή"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετατροπή από παλιά κομμουνιστικά ρούβλια σε παγκοσμιοποιημένο bitcoin γίνεται ή πρέπει να περιμένουμε να έρθει το ΚΚΕ στην εξουσία;

      Διαγραφή
    2. Μόνο στην μαύρη θα γίνεται ανταλλαγή. Ένα το κόμμα, ένα και το νόμισμα...

      Διαγραφή
  2. Κεντρικά σχεδιασμένη και ελεγχόμενη οικονομία και bitcoin δεν συμβιβάζονται, αν και στην Κίνα ήδη έχει αρχίσει να διαδίδεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Ελληνάρες όμως είναι προσκολλημένοι στα σπίτια τους. Μια φορά ξεκόλλησαν και τα έπαιξαν στο χρηματιστήριο, αλλά τους τα άρπαξαν. Τώρα τους τα παίρνει το κράτος και τα δίνει στις τράπεζες. Ο Τσοχατζόπουλος αυτή την «ελληνική» γραμμή ακολούθησε, επένδυσε σε ακίνητα και τώρα είναι μέσα. Αν είχε επενδύσει σε bitcoin τώρα θα ήταν έξω και ζάμπλουτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήταν "αντιεκσυγχρονιστής" και το πλήρωσε...

      Διαγραφή
  4. Τι bitcoin ονειρεύεστε; Αν κάνει κυβέρνηση ο συριζα, θα μας τραβήξει μια "παραγωγική ανασυγκρότηση" και θα δούμε τον ουρανό σφοντύλι. Από το πρωί μέχρι το βράδυ στην δουλειά με τους ίδιους και χειρότερους μισθούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ είναι ο καλύτερος τιμητής της εργατικότητας της εργατικής τάξης και των υπολοίπων... Με όπλο αυτή την εργατικότητα θα κτίσει τον σοσιαλισμό. Αλλά και το "Σχέδιο β'"  δεν είναι έξω απ' αυτή την λογική. Για να στηρίζει το πρόγραμμά του "δραχμή και εργασία", με το οποίο "θ’ ανοίξει ο δρόμος για να λυτρωθούν οι παραγωγικές δυνάμεις της νεοελληνικής κοινωνίας",  παίρνει μάλιστα και θεωρητικές πρωτοβουλίες:
      Το Σχέδιο Β ιδρύει το Ινστιτούτο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΤΣΗΣ»

      Διαγραφή
    2. Το bitcoin αποδεικνύει οτι στο σημερινό κόσμο υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές απ'όσες φανταζόμαστε
      ωραίος ο εος

      Διαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ