ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Κυβερνητικές ιστοσελίδες μπλόκαραν οι "anonymous"



Πολλές ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες δέχτηκαν επίθεση τη νύχτα από τους Anonymous, την οργάνωση των πειρατών του κυβερνοχώρου, μόλις μία ημέρα πριν από την επίσκεψη της γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας.

Οι περισσότερες ιστοσελίδες (του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, της Αστυνομίας, του υπουργείου Δικαιοσύνης, του υπουργείου Εξωτερικών) για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήταν δυνατό να ανοίξουν. «Η σελίδα δεν μπορεί να εμφανιστεί», αναγραφόταν σε σχετικό μήνυμα.

Οι Anonymous ανάρτησαν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, μηνύματα μέσω των οποίων αναλάμβαναν την ευθύνη για τις κυβερνοεπιθέσεις.

Επίσης, η οργάνωση, σε βίντεο το οποίο ανάρτησε στο YouTube, ασκεί κριτική στην τεράστια επιχείρηση και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί προκειμένου να περιοριστούν οι διαδηλώσεις κατά της Μέρκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ