ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Η λιτανεία του Αγίου Παστιτσίου στα Εξάρχεια, μεγάλη η χάρη του!


και σε video:


Αναλυτική κάλυψη της τελετής εδώ: Η κατανυκτική λιτανεία του Παστίτσιου

14 σχόλια :

  1. Εμετική αηδία. Η άθεη Χρυσή Αυγή κάνει πάσα στούς αθέους του Συριζα, για να διασύρουν έναν άνθρωπο που το μόνο που ήξερε ήταν να αγαπά τον Θεό και τούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρειάζεται ο Σύριζα να χρεωθεί τη διάσπαση του λαού σε "ποίμνιο" και άθεους αυτη την περίοδο;
    ΥΓ.Ο Αλμπάνης στη φωτό δεν υποτίθεται ότι ήταν ο σοβαρός αναλυτής της ριζοσπαστικής αριστεράς που πήγε και Άιγυπτο και είδε ότι η οργανωμένη θρησκεία παίζει ενίοτε και απελευθερωτικό ρόλο;Κρίμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην κάνεις τον χαζό! Το θέμα δεν είναι η θρησκεία αλλά η ελευθερία της έκφρασης και η φασιστικοποίηση της εκκλησίας κάτω από την σκέπη του συνθήματος "ελλάς ελλήνων χριστιανών"

      Διαγραφή
    2. και τωρα θα τρεξει η πλειοψηφια των Εξαρχειωτων, που ειναι φυσικα Χριστιανοι, να πλαισιωσει τον Συριζα, και γενικως την αριστερα,εκτος φυσικα και αντιδρασει η σοβαρη αριστερα σε αυτο το ναζιστικου επιπεδου "πολιτιστικο" ξερασμα,γιατι η ανοχη θα εκλειφθει,και δικαιως σαν συνενοχη.Αριστερα,χωρις ανεβασμενο πολιτισμικο επιπεδο δεν μπορει να ειναι παρα μια χρυση αυγη με αριστερο προσημο.Και επιτελους ας παρατησει την σε τραγικο μεγεθος διγλωσια."πως ειναι δυνατον να μιλαμε για την ελευθερια των ομοφυλοφιλων οταν αυτοι λοιδωρουντα?" αναρωτιοταν εξαλλη,και δικαιως, αριστερη δημοσιογραφος απο αστικη εφημεριδα.Πως ειναι δυνατον η αριστερα να δηλωνει οτι οχι μονον σεβεται,αλλα και προστατευει την ελευθερια της πιστης του καθενος οταν φερεται ετσι? γινεται αφερεγγυα εφ'ολης της υλης,συν τοις αλλοις.Ας βγει να πει οτι δεν την σεβεται.Ειλικρινα και κυριλε.Σκεφτομαι τι θα ελεγαν αν οι ρολοι ειχαν αντιστραφει,αν Χριστιανοι ειχαν στησει ενα τετοιο κατασκευασμα με πρωταγωνιστη εναν αθεο,που του ειναι και ταιριαστος ετυμολογικα ο τιτλος "παστιτσιο" αφου με ανορθολογισμο[ητοι ανευ επιστημονικων αποδειξεων]πολεμαει τις θρησκειες διοτι ειναι ..λεει ανορθολογικες.che pasticcio e questo qua? "τι παστιτσιο [μπερδεμα,ανακατεμα,μιμηση υφους] ειναι αυτο? ναζιστικο με αριστερο πασπαλισμα,δηλητηριωδες, φυσικα!!!!

      Διαγραφή
    3. Ξεχνάς από ξεκίνησε το ζήτημα.

      Σε ενοχλεί το τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί συμφωνείς με το τι κάνει η χρυσή αυγή και το κράτος!

      Το τι σέβεται σήμερα το κράτος και φασιστικά στηρίγματά του σε ένα σωρό άλλα ζητήματα, ούτε αυτό σε νοιάζει

      Διαγραφή
  3. Με ενοχλει ο Συριζα οταν κατρακυλαει προς την πολυγλωσσια, με παντα νικωσα την δεξια ρητορικη του δεξιας κοπης αρχηγου του [τρομαρα του το πανηλιθιο!!!!]και της λοιπης τσιπροπαρεας, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!,της εστω κουτσης δημοκρατιας που υπαρχει εκει μεσα, με την ανοχη των αγνων μελων φυσικα!Και ναι, φυσικα και δεν με νοιαζει τι σεβεται η χρυση αυγη,και το κωλοκρατος που ζουμε!αν ειναι δυνατον,αυτο θα προυποθετε να εχω ελπιδες απ'αυτους!!!!!!κατι που για μενα ειναι παραλογο,ενω για την ηγεμονευουσα δεξια παρεουλα οχι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φασιστική εκκλησία έβγαλε καμιά ανακοίνωση για το σοβαρό αυτό θέμα ή το παίζει απασχολημένη με τα εκατοντάδες δήθεν συσσίτια για να ταΐσει τους δήθεν πεινασμένους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν αυτό το καραγκιοζιλίκι γίνεται από μια παρέα που κάνει την πλάκα της, εντάξει να γελάσουμε !!

    Αν όμως αυτό θεωρείται πολιτική παρέμβαση, τότε καλά θα κάνουμε να δούμε τις αναλογίες και την συμμετρία:
    Οι "αρχές" βρήκαν την ευκαιρία να στρέψουν την προσοχή του κόσμου μακριά από την πολιτική της "κυβέρνησης".
    Οι "κλητήρες" της αντιπολίτευσης βρήκαν την ευκαιρία να να στρέψουν την προσοχή του κόσμου μακριά από την πολιτική της "αντιπολίτευσης".

    Νομίζω ότι και οι δύο πλευρές βρίσκονται στην υποστάθμη που φτάνει το μπόι τους.

    Κ.Π.

    το πιο σοβαρό όμως είναι αυτή η ατράνταχτη συ-ριζο-σπαστική λογική:

    "Σε ενοχλεί το τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί συμφωνείς με το τι κάνει η χρυσή αυγή και το κράτος!"

    Τι μου λες ρε φίλε, δηλαδή εγώ που θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η αποθέωση του οπορτουνισμού στην πιο γελοία μορφή του είμαι χρυσαυγίτης και δεν το ήξερα ??

    Πότε έχετε λειτουργία στην σκήτη σας να ρθω να εξομολογηθώ ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην υποτιμάς τον κόσμο!

      Δεν είναι τόσο μαλάκας που να "αποπροσανατολίζεται" και να "χάνει τον στόχο" από τέτοια θέματα...


      Διαγραφή
    2. Δεν υποτιμώ τον κόσμο, δεν νομίζω ότι αποπροσανατολίζεται υποτιμώ αυτούς που προσπαθούν να τον αποπροσανατολίσουν.
      Η ελευθερία έκφρασης τους μάρανε, τους δόκτορες της λογοκρισίας.

      Διαγραφή
    3. Μην ξεχνάς την κυριαρχία της αντίφασης πάνω στην ενότητσ των αντιθέσεων...

      Υ.Γ. Σαν αριστεροι δεν αναφερόμεστε επίσης στην "συλλογική ευθύνη". Αν η Διεύνση της Αυγής έχει δοκτορά στην λογοκρισία, δεν το έχουν και οι εργαζόμενοι εκεί...

      Διαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ