ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

To τελευταίο σημείο από την παρέμβαση Αλαβάνου εκ μέρους του ΜΑΑ στη 2η συνάντηση με οργανώσεις της Αριστεράς


Δέκατο : Ένα δεύτερο σημείο για «δουλειά στο σπίτι» είναι να σχηματοποιήσουμε τη σημερινή συζήτηση σε ελάχιστα σημεία ενός κοινά αποδεκτού προγράμματος. Στο σχολείο μαθαίναμε πως αν Α=Β και Β=Γ τότε Α=Γ. Το ΜΑΑ είναι εύκολο να καταλήξει σε κοινούς στόχους με δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τους έχει ήδη βρει δυνάμεις τους ΣΥΡΙΖΑ. Μια γενική συμφωνία είναι δυνατή – εκτός αν κάποιοι από μας δεν την θέλουν. Μπορεί, λοιπόν μια ομάδα δύο – τριών συντρόφων από εδώ, από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΑ να μας παρουσιάσει τις ελάχιστες αυτές θέσεις. Τις περιμένουμε.

Ολόκληρη η τοποθέτηση και άλλες πληροφορίες από την συνάντηση στην ιστοσελίδα του ΜΜΕ, εδώ: H παρέμβαση Αλαβάνου εκ μέρους του ΜΑΑ στη δεύτερη συνάντηση με τις οργανώσεις απο τον ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ

2 σχόλια :

  1. Αντε ξεκουβαλάτε... έχει δίκιο ο Αλέκος.. συμφωνοί υπάρχούν διαφωνίες -κυρίως επί της τακτικής- αλλά ως τετοιες μπορουν να γεφυρωθούν εφόσον υπάρχει ο κοινός στρατηγικός στόχος! Βρείτε ένα προσωπο κοινής αποδοχής (έναν ανένταχτο σύντροφο) και τραβάτε μπροστά!
    Αντε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταξύ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ30 Ιανουαρίου 2012 στις 12:53 μ.μ.

    Ας ξεκουβαλήσει πρώτα ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός αν ασχολείται με την τριετή αναστολή(!!!!!) πληρωμών ή με το πόσους μετανοημένους ΠΑΣΟΚους θα συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του. Ανοίχτε επίτέλους τα μάτια σας και καταλάβετε ποιοι θέλουν με ποιούς την θέλουν και με τι όρους την θέλουν την ενότητα. Το να καλείς γενικά χωρίς να λες πάνω σε τι, σημαίνει ότι απλά θέλεις να εκμεταλλευτείς τις ενωτικές διαθέσεις που έχει ο κόσμος. Σε λίγο ο μόνος που θα είναι με το ευρώ θα είναι ο Τσίπρας και οι φίλοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ