ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Άλλη μια μαγική νύχτα στην Πλατεία Συντάγματος...

- Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τις 19.30. Όταν οι περίπου 2.000 αγανακτισμένοι, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία, κινήθηκαν προς το άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη, δέχθηκαν την επίθεση δυνάμεων των ΜΑΤ.
- ΩΡΑ: 22.40: Νέα επιχείρηση των ΜΑΤ και μεγάλη ένταση στην πλατεία Συντάγματος. Επιτέθηκαν στους διαδηλωτές στην λεωφόρο Αμαλίας και τους ανάγκασαν να κινηθούν προς το Μετρό. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ, προσπαθούν να ανοίξουν το δρόμο, αλλά οι διαδηλωτές μετά από κάθε επίθεση επιστρέφουν...
(απόσπασμα από το ρεπορτάζ των συγκρούσεων του newsit.gr με τον τίτλο: Τα ΜΑΤ ''έπνιξαν'' στα χημικά το Σύνταγμα για να κρατήσουν την πλατεία ανοιχτή (δείτε φωτό και βίντεο)... )


Την ίδια γραμμή είχε και η κρατική τηλεόραση για το τι συνέβη χθες το βράδυ στο Σύνταγμα. Όμως ανάμεσα στις 19.30 και στις 22.40 τι πραγματικά έγινε, κανένας δεν μας πληροφορεί. Στο παρακάτω video μπορείτε να είτε μερικά στιγμιότυπα από το τι έγινε στην Πλατεία:

1 σχόλιο :


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ