ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ξεκίνησε επιχείρηση εκκένωσης της Νομικής - Συγκέντρωση - πορεία στις 19:00 στην Πλατεία Εξαρχείων

Ήδη οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το χώρο και έχουν απαγορεύσει την διέλευση οχημάτων και πεζών στην οδό Σόλωνος από το ύψος της Αμερικής.

Νωρίτερα, έφυγαν από το κτίριο της νομικής χωρίς επιβάτες τα λεωφορεία που εστάλησαν από τον Θεοδόση Πελεγρίνη τον πρύτανη του πανεπιστημίου, για να παραλάβουν τους μετανάστες. Μετά απ' αυτά ο πρύτανης δήλωσε: «Η λύση βρέθηκε, αλλά απορρίφθηκε γιατί θέλουν να παραμείνουν εδώ. Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο συνεννόησης. Θα δούμε τι θα πράξουμε στη συνέχεια. Πάντως, οι χώρος θα προστατευθεί.» και κάλεσε την Εισαγγελία, Ελένη Ράϊκου, δίνοντας το πράσινο φως για την παρέμβαση της Αστυνομίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλούμε άμεσα όλο τον κόσμο σε συγκέντρωση στις 19:00 στην Πλατεία Εξαρχείων και Πορεία προς την αποκλεισμένη από τις δυνάμεις των ΜΑΤ Νομική Σχολή.

ΑΚ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ