ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει την χάρη....


 Εδώ, μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του Α. Αλαβάνου μπροστά στο καμένο εκλογικό περίπτερο της "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"(*):

Η κυβέρνηση  καλύπτει και σιγοντάρει τους ακροδεξιούς για να επιβάλουν την δική τους τρομοκρατία. Φάνηκε στον Άγιο Παντελεήμονα με την στάση της Αστυνομίας απέναντι στο κλιμάκιο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Το έδειξε καθαρά την άλλη μέρα με την επανάληψη της επίθεσης  στο κλιμάκιο της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, παρ' όλες τις προειδοποιήσεις που απεύθυνε την προηγούμενη μέρα ο Α. Αλαβάνος. Η Κυβέρνηση καλύπτει φανερά πλέον τις ακροδεξιές συμμορίες στο έργο τους. Φάνηκε και σήμερα με τον εμπρησμό του κεντρικού εκλογικού περίπτερου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Αντίθετα, προστατεύει με προκλητικό μάλιστα τρόπο τους δικούς της ανθρώπους. Το εκλογικό περίπτερο του κ. Καμίνη προστατεύεται ως κυβερνητικό κτίριο. Απολαύστε μερικές εικόνες αυτής της εμφανούς αστυνομικής προστασίας...


Όμως, αυτές οι επιθέσεις δεν μας σταματούν!

"Καλούμε όλους τους δημοκράτες συμπολίτες μας στη συγκέντρωση και μουσικό πανηγύρι, την Παρασκευή το βράδυ στις 7μ.μ., εδώ στο καμένο εκλογικό μας κέντρο. Το «καράβι» μας θα συνεχίσει το ταξίδι του, με το εξαίρετο πλήρωμά του στο κατάστρωμα."
(απόσπασμα από τις δηλωσεις του Α. Αλαβάνου)
(*) Διαβάστε στα σχόλια για τις δυσκολίες ανάρτησης του video στο youtube


Πέμπτη, 4 Νοέμβρη ο Α. Αλαβάνος στα ΜΜΕ:

9.30 TV Alter (Αυτιάς)
12.30 TV STAR (Ειδήσεις)
14.30 - 15.00 Ράδιο 105,5 στο Κόκκινο
18.00 - 19.00 Ράδιο Σκάι

7 σχόλια :

  1. Το εκλογικό περίπτερο του κ. Καμίνη είναι ετεροτοπία κυβερνητικού κτιρίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To video με τις δηλώσεις του Α. Αλαβάνου έχει φορτωθεί σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς εδώ και αρκετές ώρες στο youtube, αλλά δεν εμφανίζεται ακόμα από κανένα:

    1 http://www.youtube.com/watch?v=HuHFa4YIYIg

    2. http://www.youtube.com/watch?v=2r668RCiPFo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εικόνα είδαμε μόνον όταν το ανεβάσαμε χωρίς τίτλο, ετικέτες και περιγραφή. Αυτά τα προσθέσαμε μετά. Από τα προηγούμενα ανεβάσματα ακόμα περιμένουμε να τελειώσει η "επεξεργασία". Η διεύθυνση που παίζει είναι:

    http://www.youtube.com/watch?v=b6NmZvDrrkk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μερικά ενημερωτικά στοιχεία που "δείχνουν" τους δράστες:

    1. Πριν μπει φωτιά, έγινε διάρρηξη. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ενώ υπάρχουν υπολείμματα από τα υλικά που υπήρχαν αποθηκευμένα, όπως από τα ηχεία των μικροφωνικών εγκαταστάσεων απουσιάζουν ορισμένα άλλα που θα έπρεπε να αφήσουν υπολείμματα.

    2. Η φωτιά δεν προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα αφού στον αποθηκευτικό χώρο δεν υπήρχε αναμμένο φως. Εξάλλου οι ηλεκρικές εγκαταστάσεις είχαν δοκιμαστεί τις προηγούμενες μέρες με κακές καιρικές συνθήκες και δεν είχε δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

    3. Είχε προηγηθεί και άλλη προσπάθεια εμπρησμού, αλλά ακυρώθηκε από την παρέμβαση συντρόφων που ήταν εκεί.

    4. Η Αστυνομία δεν αντιλήφθηκε τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά αφού πέρασε μια ολόκληρη μέρα, το youtube "ολοκλήρωσε" την επεξεργασία του video που είχαμε ανεβάσει σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς και έγινε το θαύμα! Τώρα μπορείτε να δείτε εικόνα και από αυτές τις διευθύνσεις που αναφέραμε σε προηγούμενο σχόλιο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμπεράσματα-σκέψεις:
    1. το (παρα)κράτος είναι εδώ. με διάφορα πρόσωπα, με ποικίλους μηχανισμούς, νομιμους, ημινόμιμους, γκρίζους, μαυρος κ.λπ. οι κρατικοί μηχανισμοί μπροστά στη λαϊκή οργή που φουσκώνει αργά (μεν) σταθερά (δε) ετοιμάζονται θεσμικά και οργανωτικά. Ο Αλέκος Αλαβάνος ειναι κοκκινο πανί για το συστημα. Δεν του "συγχώρεσαν" ποτέ τη στάση του στο αρ. 16, τη στάση του στην εξέγερση του Δεκέμβρη, τον αγώνα που με μεγάλη επιτυχία έδωσε (και δινει) για μια αλλη αριστερά.
    2. το περίπτερο κάηκε... ε και; προφανώς το μήνυμα μετράει. το κράτος ανέχεται και ενισχύει και το παρακράτος εκτελεί, όπου δεν μπορουν οι επίσημοι μηχανισμοί να πράξουν ανοικτά. Το εργο το ξέρουμε από την εποχή του '44 ως και τη χούντα σε διάφορες παραλλαγές: λευκή τρομοκρατία, εξορίες, καρφίτσες, κ.λπ. Η αριστερά οφείλει να βγαλει δυο συμπεράσματα από αυτό. Το 1ο ότι τα πράγματα πλέον δεν ειναι ''χαλαρά'' και ''δημοκρατικά'' αλλά αγριεύουν. Η καταστολή, η κρατική τρομοκρατία, η ανασυσταση ομάδων παράλληλων προς τους επισημους μηχανισμούς κ.λπ. δεν είναι παραφωνία ή υπερβολή. Τι καθήκον βάζει αυτό; Καλύτερη οργάνωση, καλύτερη περιφρούρηση. Το 2ο συμπέρασμα που πρέπει να βγαλει η αριστερά είναι ότι αστικά επιτελεία - κυβέρνηση - ΔΝΤ - ΕΕ γνωρίζουν καλά ότι το επόμενο διάστημα ο λαός θα αναγκαστεί να αντιδράσει να αντισταθεί. Εκτιμούν οτι θα υπάρξουν υπερβάσεις των υφιστάμενων μηχανισμών χειραγώγησης (π.χ. συνδικάτα), ότι τα ΜΜΕ δεν θα μπορέσουν (ή δεν θα θελήσουν) να κρατήσουν τον κόσμο στο σπίτι. Σ' αυτούς τους αγώνες που έρχονται θελουν μια αριστερά κατακερματισμένη πολιτικά και οργανωτικά, μια αριστερά στη γωνία. Προτιμούν να διαχειριστούν αυθόρμητα ξεσπάσματα που θα τσακίσουν εύκολα σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορούν και δεν θέλουν να διαχειριστούν μαζικούς κοινωνικούς αγώνες που θα έχουν τη σφραγίδα της αριστεράς. Μιας αριστεράς που θελει ή εστω φιλοδοξει να ειναι πλειοψηφική, να μιλά απευθυνόμενη στο λαό, να χτίζει συμμαχίες και να δίνει ελπίδα. Αυτή την αριστερά όσο την εκπροσωπεί το ΜΕΤΩΠΟ θέλουν να την ακυρώσουν, να την περιθωριοποιήσουν, να την τρομοκρατήσουν, να της κόψουν τις γέφυρες επικοινωνίας με την κοινωνία.

    Μια παρατήρηση κοινότυπη: τελικά η μάχη της Αθήνας (περιφέρεια) είναι η μητέρα όλων των μαχών... Ας προσπαθήσουμε να τους τρομάξουμε την κυριακή όταν ανοιξουν οι κάλπες, τη δευτέρα, την τριτη, την τετάρτη, την πέμπτη, την παρασκευή, το σαββατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ελα αλεκο την μια σε γιαουρτωσανε την αλλη σου καψανε την παραγκα τι τα θες βρε αδερφε τα πολιτικα αφου το ατιμο δεν σε θελει.παγενε στο USA που εχεις και πρικα και χεστους! που να καταλαβουν εδω τα χαιβανια οι φασιστες οτι οι αυτοχθωνες πλουσιοι αριστεροι του συριζα ειναι κατα του κεφαλαιου του καπιταλισμου και ιμπεριαλισμου! αρε αχαριστη σαπια κοινωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ