ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

"ΦΤΑΝΕΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ..."

Ο Αλ. Αλαβάνος, αφού ψήφισε στις 9.00 πμ στο Δημοτικό Σχολείο Π. Πεντέλης, έκανε στην τηλεόραση της ΝΕΤ την παρακάτω δήλωση:

"Σήμερα, αρχές Νοέμβρη, γίνεται η αρχή. Φτάνει ο Δεκέμβρης. Μια ξεσηκωμένη νεολαία και λαός θα φέρουν πάλι το κοινωνικό κράτος, την αξιοπρέπεια και την αισιοδοξία στη Ελλάδα".

2 σχόλια :

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΣΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ!!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΟΥΡΤΩΜΑ ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ.ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!ΕΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΕ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΤΟΥ. ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ! ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΠΟΣΟ ΜΑΧΗΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΨΗΝΕΣΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ Η ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ