ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

EΠΙΘΕΣΗ κατά του ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ στον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,εδώ:

6 σχόλια :

  1. ΕΟΣ επειδή δε μπορώ να δω το βίνεο στο mega μπορείτε να το ανεβάσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=FHG1STYNIN4&feature=player_embedded
    Ανεβηκε το βιντεο
    Στείλτε το και στην Ελεύθερη Αττικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λόγια είναι ένα πράγμα, οι πράξεις ένα άλλο στα διάφορα τμήματα της αριστεράς.
    Δε χρει'άζεται να σχολιάσω τις σημερινές αθλιότητες όπως και το γεγονός ότι από μήνες αν όχι χρόνια έχει επισημανθεί το γεγονός ότι η αριστερά των Συν και ΚΚΕ κάνει τα στραβά μάτια γιά τα φαινόμεν ατύπου αγίου παντελεήμονα γιά να μην απομονωθεί από τους νοικοκυραίους.

    ΘΕΡΜΟΤΑΤΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΟΣ, επειδή δεν έχω ούτε τις γνώσεις ούτε τα τεχνικά μέσα αξίζει να απομονώσεις το κομμάτι στην εκπομπή του Παπαδάκη

    http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=i_f_fy2qy_iw9s%3d

    γύρω στον 108 λεπτό που δείχνει "αγανακτισμένους" πολίτες να βρίζουν αναρχικούς και αστυνομία(!). Ο καλεσμένος του Παπαδάκη, Α. Μητρόπουλος, σε ερώτηση του Παπαδάκη, ο οποίος κράταγε πονηρά αποστάσεις από όλους, απήντησε ρητά, ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.
    Επαναλαμβάνω, ο Μητρόπουλος είπε "έχουν δίκιο" σχετικά με "αγανακτισμένους" και υστερικές φασιστοκυράτσες που κράζανε μετανάστες, αναρχικούς και μπάτσους γιά τα προβλήματα στον Άγιο Παντελεήμονα.
    Βλέπε επίσης δήλωσή του ότι οι μετανάστες πρέπει να "επαναπρωοθούνται". έχει αναφερθείσε πολλά μπλογκ, θα τη βρω και θα βάλω λινκ.
    Δεν θα έπρεπε η ΕΟΣ να κάνει ένα αφιέρωμα στο Μητρόπουλο και τους κολλητούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποια στιγμή πρέπει να καθαρισει η πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα από τους φασίστες, τους μπράβους, τους "ένστολους πολιτες" που "συνεργάζονται" και "ελέγχουν". Η πλατεία έχει γινει ο δοκιμαστικος σωλήνας του φασισμού και της κοινωνικής του επιβολής. Το αστυνομικό τμήμα απροσχημάτιστα καλύπτει όλη αυτη την κατάσταση. Ειναι η συγχρονη ντροπή της Αθήνας. Μια γειτονιά που υποβαθμίζεται (οχι απο τους ξένους αλλά την κυβέρνηση και το κράτος) και παραδιδεται προσωρινώς στους φασίστες και στο μέλλον στους "επενδυτές" που αγοράζουν ακινητα για μια δραχμή και προετοιμάζουν την επόμενη "αναβάθμιση".
    Μαγκια του Αλαβάνου που πήγε. Θα κάνουν το ανάλογο και άλλοι "προοδευτικοι" και "πασοκογενεις";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάβασα στα Νέα.γρ ότι σήμερα εμποδίστηκε κι η Πορτάλιου να πάει στη Λαική της οδού Μιχαήλ Βόδα. Ισχύει κι αν ναι σε ποιά έκταση;
    Δ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη δει, η επίθεση των φασιστοειδών όπως την τράβηξαν οι ίδιοι, υπό την εποπτία της ελας :

    http://www.youtube.com/watch?v=Xt3mEZs9k-o

    τα σχόλια των πατριωτών έχουν ενδιαφέρον (για τους μελετητές της συνέχειας της ελληνοχριστιανικής παράδοσης)

    η γνωστή ξανθιά που φωνάζει ουστ σε όλα τα βίντεο με τις δράσεις των "κατοίκων" (όπως και σε αυτό της νορβηγικής tv) είναι πάλι εκεί, όπως ακούτε...

    υπάρχει και το εκπληκτικής ευφυίας σύνθημα "όλοι οι ψηφοφόροι σου βρωμάνε, αλαβάνε..." στο ρυθμό του "δε θα γίνεις έλληνας ποτέ"

    ΥΓ : EOΣ και λοιποί, πλυθείτε κι εσείς ρε παιδάκι μου, βάλτε κανά rexona, κανά ariel...

    giorgos1

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ