ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

"Κόμμα Αλαβάνου" για λίγες ώρες...

Με αυτόν τον τίτλο η "ΑΥΓΗ" προσπαθεί να διασκεδάσει μια ψεύτικη είδηση που κατασκευάστηκε στα εργαστήρια της Κουμουνδούρου προωθήθηκε στα ΜΜΕ και διακινήθηκε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Η είδηση υποτίθεται ότι προέκυψε από μια συνέντευξη του Α.Αλαβάνου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ (26/10/2010). Παραθέτουμε την συνέντευξη για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα:
 



Αν θέλετε να πληροφορηθείτε συγκεκριμένα στοιχεία για το ποιοι συμμετείχαν στην επίθεση ενάντια στα κλιμάκια της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και της ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, να δείτε τις φατσούλες τους και να πληροφορηθείτε για άλλες συναφείς δραστηριότητές τους, υπάρχει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ εδώ:

11 σχόλια :

  1. Γιατί είναι ευθύνη της Αυγής όταν το ίδιο το ΑΠΕ έβγαλε τηλεγράφημα ότι "προχωρεί ο Αλαβάνος σε είδηση κόμματος" πριν το διαψεύσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευθύνη της ΑΥΓΗΣ είναι ενώ
    1. Είχε διαβάσει την διάψευση του ίδιου του ΑΠΕ,
    2. Είχε δει την συνέντευξη του Α.Αλαβάνου, αφού είχε δημοσιευθεί στο ΑΠΕ, την οποία παρουσιάζουμε και εδώ, γράφει αυτά που γράφει.

    Επομένως, γνώριζε ότι η φράση που αποδίδει στον Α.Αλαβάνο στην πρώτη παραγραφο:"όχι για να διαιρέσουμε αλλά για να δημιουργήσουμε τη βάση για να κάνουμε κόμματα" δεν ειπώθηκε ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο 6.13 στο συγκεκριμένο βίντεο ο Α. Αλαβάνος λέει ακριβώς αυτή τη φράση "όχι για να διαιρέσουμε αλλά για να δημιουργήσουμε τη βάση για να κάνουμε κόμματα κ.τ.λ" εκτός αν με ξεγελούν τα αυτιά μου, πως μπορείς να λες ότι δεν ειπώθηκε ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμο των 10:54π.μ.
    Βεβαίως και σε ξεγελούν τ' αυτιά σου! Όταν μιλάμε για φράση, μιλάμε τουλάχιστον για μια ολόκληρη πρόταση, που περιέχει ένα αυτοτελές νοηματικό περιεχόμενο και όχι για κάποιες λέξεις που διαλέγουμε στην τύχη!

    Αν από την πρόταση "δεν είσαι μαλάκας" διαλέξω μόνον τις δύο λέξεις "είσαι μαλάκας", βγαίνει εντελώς διαφορετικό νόημα. Και ακριβώς αυτό έκανε η ΑΥΓΗ, και όχι μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα μας βγάλουν τρελούς, οι οπαδοί του βυθιζόμενου οπορτουνισμού μιας ανερμάτιστης παρέας. Όποιος ξέρει ελληνικά, καταλαβαίνει ότι η πρόταση πάει στο προηγούμενο "όχι", είναι συμπλήρωσή της.
    Αλλιώς, δεν βγαίνει νόημα, παρά μόνον για τους παράφρονες, που ακούν και βλέπουν ό,τι θέλουν.
    Ντροπή να ξεπέφτει η Αυγή στο επίπεδο της Χρυσής Αυγής.
    Φίλη, παραιτήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριακή κοντή γιορτή...

    Στην πραγματικότητα περιμένετε να ξαναβρεθούμε με την ίδια ευκολία με τους ίδιους ανθρώπους που μας λοιδωρούν μετά τις εκλογές σαν να μην συνέβη τίποτα; Λέω εγώ τώρα.

    Με ένα καλό αποτέλεσμα στις εκλογές η μόνη κίνηση που πρέπει να κάνει ο Αλέκος Αλαβάνος είναι να προχωρήσει στην δημιουργία νέου κόμματος, αυτό σημαίνουν οι δηλώσεις του και αυτό περιμένουμε.

    Χρειαζόμαστε μια τομή τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΔΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ΑΚΕΠ στηρίζει Ελεύθερη Αττική!

    http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=183599#183599

    Φυσικά δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας προσκαλώ όλους να δουμε λίγο μακρυτερα!

    κρατειστε την ενεργειά σας και την μαχητικότητα σας απέναντι στους κοινούς και πανισχυρους με ΜΜΕ εχθρούς και όχι σε πρωην και νεους συντρόφους εν μέσω απολυταρχοποιησης της εξουσίας.. (πχ):

    http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/l-etat-c-est-moi-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85

    http://tvxs.gr/news/%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-tvxs/%CE%BF%CE%B9-%C2%AB%CE%B2%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%BF%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82%C2%BB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85

    να μεγαλώσουμε την ΑΡΙΣΤΕΡΑ... και όχι να τσιμπολογάμε μεταξύ μας.. από τα κοματακια της

    Γράψτε εκει που μπορει να κερδηθεί εστω και μια συνειδηση που υποκυπτει στην μοδα της ΑΠΟΧΗΣ/ΛΕΥΚΟΥ/ΑΚΥΡΟΥ ή στον εκβιασμό/ρουσφετολογία των ΠΑΣΟΚ(*κουβέλης,οικοπράσινοι)/ΛΑΟΣ-ΝΔ/ΜπακογιάννηΧΡΥΣΑΑΥΓΑ..

    6 και σήμερα μεινανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ili geri

    συμφωνούμε με αυτά που γράφεις στο σχόλιό σου, όμως θα έπρεπε να κατευθύνετε πρωτίστως προς αυτούς που στο όνομα της ενότητας προωθούν διασπάσεις και κατακερματισμό στο χώρο της Αριστεράς, με πρώτη και καλύτερη την Κουμουνδούρου. Αφού διέσπασε το κόμμα της διέσπασε και τον ΣΥΡΙΖΑ και στέλνει το κόσμο στο σπίτι του, στην αποχή και στο άκυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ