ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Η Κουμουνδούρου τορπιλίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο!..

Την επέτειο του τορπιλισμού της ΕΛΛΗΣ διάλεξε η Κουμουνδούρου να εξαπολύσει την δική της τορπίλη, η οποία αφού διαπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ φτάνει ως την πρόσφατη πρωτοβουλία για τον διάλογο και την κοινή δράση της Αριστεράς “ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΗΜΑ”. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θανάση Πετράκου από τις στήλες της  “ΑΥΓΗΣ” είναι μια προκλητική κίνηση της Τσιπροπαρέας. Όχι μόνον περιφρονεί ολοκληρωτικά το συμμαχικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προσπαθεί να δημιουργήσει αναταράξεις και σε χώρους εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, αφού είναι γνωστό ότι ο κ. Θανάσης Πετράκος είναι από τους συνυπογράφοντες το ιδρυτικό κείμενο του “ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ”.

Είναι γνωστό ότι ήδη από το παρελθόν είχαν εκφραστεί αντιρρήσεις για το συγκεκριμένο πρόσωπο επειδή στήριζε τις επιχειρηματικές επιλογές του κ. Κωνσταντακόπουλου στην περιοχή της Πύλου. Στην 3η πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ είχε μάλιστα δημιουργηθεί ένταση μεταξύ της θεματικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για το περιβάλλον με στελέχη του ΣΥΝ, τα οποία υπερασπίζονταν την πολιτική στήριξης του κ. Κωνσταντακόπουλου. Πολιτική την οποία τοπικά σχεδίαζε και υλοποιούσε ο Θ.  Πετράκος. Η στάση αυτή της Κουμουνδούρου προσδιορίζεται και από ένα άλλο ζήτημα. Ο ΣΥΝασπισμός δεν ήταν ποτέ αχάριστος απέναντι σε όσους του συμπαραστάθηκαν - με όποιο τρόπο μπορούσαν - όταν είχε βρεθεί σε δύσκολες οικονομικές στιγμές. Ο Ν. Κωνσταντόπουλος, που ήταν τότε πρόεδρος του ΣΥΝασπισμού, τα γνωρίζει αυτά τα θέματα καλύτερα από εμάς.

Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Κωνσταντακόπουλος ως προς τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του στην περιοχή της Πύλου βρήκε και από το ΚΚΕ ανάλογη συμπαράσταση με αυτή που προσέφερε ο ΣΥΝασπισμός.

Οι άρχοντες της Κουμουνδούρου λοιπόν, χωρίς να συγκαλέσουν καμία συλλογική διαδικασία και χωρίς καν να θέσουν το ζήτημα στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισαν μέσα από παραμαζώξεις να συγκροτήσουν μια πελοποννησιακή “προσωρινή συντονιστική επιτροπή” και να κάνουν την δουλειά τους...

Πρόσθετες πληροφορίες για την προεκλογική κίνηση και τους υποψήφιους στην Πελοπόννησο εδώ:

Επίσης αποκαλυπτικό για τις διαδικασίες με τις οποίες αποφάσισε ο ΣΥΡΙZA στην Πελοπόννησο για τις περιφερειακές εκλογές είναι το παρακάτω κείμενο της Βάσω Χριστοπούλου από την Αργολίδα:

Από την εφημερίδα Αυγή της Παρασκευής 13/8/2010 πληροφορηθήκαμε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ανένταχτοι αριστεροί, με μεγάλη έκπληξη, τις διαδικασίες συγκρότησης περιφερειακής παράταξης. στην Πελοποννήσο, με το όνομα« Αγωνιστική Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πελοποννήσου». 

Το μόνο που λίγοι, κυριολεκτικά μεταξύ τυριού και αχλαδιού, είχαμε πληροφορηθεί πριν από ενάμιση περίπου μήνα ήταν ότι επρόκειτο να γίνει κάποια συνάντηση αντιπροσωπειών Νομαρχιακών παρατάξεων Πελοποννήσου. Αν και πότε έγινε δεν το μάθαμε, όπως δεν μάθαμε - και ευτυχώς που υπάρχει η Αυγή και μας πληροφορεί - και για την συγκρότηση της προσωρινής γραμματείας, τις συσκέψεις που έγιναν σε όλους τους νομούς, για το σχέδιο διακήρυξης που κατατέθηκε προς συζήτηση και ψηφίστηκε στις 10/7/ 2010 ( για να είμαι ακριβής κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ το πήραμε πριν από δύο ημέρες στις 11 Αυγούστου προκειμένου όπως μας ζητήθηκε, να το συνδιαμορφώσουμε) για τις συνεδριάσεις με διευρυμένη σύνθεση όπου αποφασίστηκε η προετοιμασία και ο τίτλος της παράταξης και άλλα πολλά ωραία …

Είναι προφανές πως οι άγρυπνοι φρουροί της Κουμουνδούρου, φοβούμενοι τις από κάτω διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει στην Πελοπόννησο, και φοβούμενοι πως η πραγματική και ουσιαστική συμμετοχή του κόσμου στη λήψη αποφάσεων δεν θα έχει τα επιθυμητά για αυτούς αποτελέσματα, προσέφυγαν για μία ακόμα φορά στις παλιές προσφιλείς τους μεθόδους, κινητοποίησαν τον σκουριασμένο μηχανισμό που διαθέτουν και ενεργοποιούν μόνον κάθε εκλογική περίοδο και κατασκεύασαν διαδικασίες και παράταξη …
Βάσω Χριστοπούλου  13/8/2010

Μερικά πρόσθετα στοιχεία για την στάση των κομμάτων της Αριστεράς με την ΠΟΤΑ Πύλου. Για το ΚΚΕ και την Α. Παπαρήγα, εδώ:


Όσο για τον Α. Τσίπρα και τον ΣΥΝ δείτε τι δικαιολογίες βρίσκει για να βολέψει τα πράγματα: Ο σεβασμός της αστικής νομιμότητας αναδεικνύεται ως το μέγα προτέρημα της Αριστέρας:

Επειδή αρκετοί σύντροφοι ρωτάνε περισσότερα στοιχεία για την ΠΟΤΑ της ΠΥΛΟΥ και η στάση των κομμάτων, παραθέτουμε μερικές παραπομπές:

Η εφημερίδα ΕΠΟΧΗ είχε δημοσιεύσει αναλυτικά στοιχεία για την ΠΟΤΑ της ΠΥΛΟΥ και τις διαφωνίες που υπήρχαν στο ΣΥΡΙΖΑ για την στάση του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, εδώ: ΠΥΛΟΣ

Επίσης, στο περιοδικό ΓΑΛΕΡΑ είχαν δημοσιευθεί αρκετά κατατοπιστικά στοιχεία για το θέμα, εδώ:
Παραθεριστική Δηµοκρατία

Πρόσθετο υλικό υπάρχει και εδώ:
Εννέα ερωτήσεις για την ΠΟΤΑ Μεσσηνίας

16 σχόλια :

  1. Που ωρέ σύντροφε μπαρμπα Μήτσο Κωστόπουλε που είχες ξεσκεπάσει έγκαιρα τον παραγοντισμό και τον οπορτουνισμό του συρφετού που ονομάζεται ΣΥΝ.
    Βάζοντας ερωτηματικό στο αν το ΚΚΕ στήριξε με κάποιον τρόπο τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Κωνσταντακόπουλου, θα προσέθετα πως στο ΣΥΝ δεν καίγεται καρφί για τις όποιες διαδικασίες εντός συμμαχικού σχήματος.
    Έτσι πάει κατα διαόλου και ο ίδιος ο "ΣΥΡΙΖΑ των μελών" που θα μπορούσε να είχε οικοδομηθεί.
    Αυτό που μένει είναι ένα άθροισμα μηχανισμών και παραγόντων αποκομμένων από τις εργαζόμενες μάζες.
    Μη σας κάνει εντύπωση λοιπόν τίποτα τέτοιο πλέον.
    ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει συνεργασία βάση αρχών, βάση δημοκρατικών διαδικασιών ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ με την νεοχίππικη παρέα του σοσιαλδημοκράτη κυρίου Τσίπρα.
    Να κάτσουν να δουν οι ΚΕΔΑ, ΚΟΕ, ΔΕΑ, Αλαβάνος, Πρωτοβουλία για την Αριστερή Ανασύνθεση του ΣΥΝ, και πάνω απ'όλα ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΟΥ ΑΗΔΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΣΜΟ, τι μπορούν να κάνουν εκτός ΣΥΡΙΖΑ πια!
    Αν και πάνω απ' όλα ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ!
    Οι μάζες που ριζοσπαστικοποιούνται ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο εργαζόμενος λαός περιμένει να συσπειρωθεί γύρω από ένα ΕΥΡΥΤΑΤΟ ΜΕΤΩΠΟ από το οποίο θα ήταν θετικό να βρίσκονταν ΚΑΙ το ΚΚΕ με τμήματα του Εξωκοινοβουλίου, όσο δύσκολο και ανέφικτο φαίνεται αυτό.
    Ο κόσμος δε θα περιμένει τις κινήσεις της κλίκας Τσίπρα-Καρίντζη-Βούτση-Διώτη και των λοιπών αστέρων του (ψευτο)αριστερόστροφου παραγοντισμού.
    Όταν οι επιχειρήσεις θα κλείνουν και ο κόσμος θα βρίσκεται στην ανεργία με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, τρομακτικότερα του σήμερα, θα ακούσει βερεσέ τις "κινήσεις κορυφής" της Γραμματείας.
    Εξάλλου ο πολύ παραγοντισμός και εντός ΣΥΡΙΖΑ εμποδισε τη δημιουργία ενός ΣΥΡΙΖΑ των μελών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντε ησυχία.
    Οι ηγέτες της (κάθε είδους) αριστεράς κοιμούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά η Κουμουνδούρου με την υποψηφιότητα του Θανάση Πετράκου στην πραγματικότητα θέλει να εκθέσει τον Π. Λαφαζάνη και την ομάδα του. Γι αυτό την έκανε αποδεκτή και μάλιστα την ανακοίνωσε τόσο γρήγορα. Προφανώς ήταν γνωστή η διαφωνία με το πρόσωπο του Πετράκου γιατί το θέμα της γραμμής που είχε ο ΣΥΝ για την ΠΟΤΑ της Πύλου είχε επανειλημμένα συζητηθεί και μάλιστα δημόσια είχε εκφραστεί αυτή η αντίθεση. Επομένως για μικροπολιτικούς εσωκομματικούς λόγους και όχι βέβαια για να προωθηθεί η ενότητα της ριζοσπαστικής αριστεράς, έγινε αυτή η επιλογή. Και μάλιστα το έκανε την στιγμή που είχε ήδη εκμαιεύσει την δήλωση του Λαφαζάνη ότι δεν προτίθεται να κατέβη υποψήφιος για την περιφέρεια της Αττικής.

    Αναμένουμε αντιδράσεις από την ΑΚΟΑ και άλλες σύμμαχες δυνάμεις της Κουμουνδούρου, οι οποίες είχαν σαφώς διαχωριστεί στα θέματα χειρισμού της ΠΟΤΑ Πύλου από τον ΣΥΝασπισμό και τους τοπικούς εκπροσώπους του, να δούμε τι δικαιολογίες θα σκαρφιστούν για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Θ. Πετράκου. Ελπίζουμε να μην μας πουν ότι τον εξέλεξε ο «λαός του ΣΥΡΙΖΑ της Πελοποννήσου» γιατί τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσιπροπαρέα - Βαθύ Αριστερό Ρεύμα: 1-0 (από το 1ο λεπτό του αγώνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περισσότερες πληροφορίες για τις ανακρίβειες που περιέχει το άρθρο της ΑΥΓΗΣ και πληρέστερη ενημέρωση για το θέμα των υποψηφιοτήτων για τις περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο, εδώ:
    Περιφερειακές στην Πελοπόννησο νο2

    Επίσης για ανάλογη στάση του ΣΥΝασπισμού στην Εύβοια, είναι αποκαλυπτικό το παρακάτω video, στο οποίο η Δ. Μαρίνου καταγγέλλει ανάλογες πρακτικές του ΣΥΝασπισμού:Η διαπλοκή του ΣΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σωστό:

    Τσιπροπαρέα - Βαθύ Αριστερό Ρεύμα: 1-0

    Από αυτογκόλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O καταιγισμός πυρών από την Κουμουνδούρου άρχισε. Καλό χειμώνα!
    Ήδη σήμερα, με νέο δημοσίευμα-γραμμή από ΤΑ ΝΕΑ, ανακοινώνεται στους ιθαγενείς αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ το νέο όνομα που "παίζει": Διονύσης Τσακνής. Το πού παίζει είναι γνωστό: μόνο εκεί που δεν υπάρχει αρμοδιότητα. Στην Ανοιχτή Πόλη, την καθ'ύλην αρμόδια, φαντάζομαι τέτοιο όνομα δεν είχε ακουστεί.
    Ωσάν να βρισκόμασταν στο 2000, σαν να μην τρέχει τίποτα. Ακόμα και την Πορτάλιου, αγωνίστρια μπορούσες να τη βαφτίσεις, ασχολείται με τα ακίνδυνα περιβαλλοντικά. Ο Τσακνής, τι αγωνιστικές περγαμηνές έχει; Τη στήλη του στην Ελευθεροτυπία;Αλλά και αν σε νοιάζουν μόνο τα επικοινωνιακά κόλπα, δεν θα ήταν καλύτερο ένα ψηφοδέλτιο γεμάτο π.χ.ανέργους;

    Ή είναι βαλτός από την Αλέκα ο Αλεξ, και θέλει διαλύσει το μισοδιαλυμένο κόμμα, και να κατακτήσει άλλο ένα αξίωμα, να γίνει ο νεότερος και συνάμα πρώτος επίτιμος πρόεδρος διαλυμένου κόμματος, ή είναι απλώς χαζός, αν νομίζει ότι ο λαός της αριστεράς θα χάψει αμάσητα όλα αυτά.

    Ας του θυμίσει κάποιος πως με 2,5%, έδρα στην Αθήνα βγαίνει. Και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να κολλά κάποιος εξ αριστερών του Αλέξη αφίσες για να του εκλέξει όσους συμβούλους είχε βγάλει το 2006 (μάλιστα, τώρα θέλει περισσότερες ψήφους για κάτι τέτοιο).

    ΥΓ1.Μέσα σε όλα, η γραμμή είναι τώρα "ευθύνεται ο Αλαβάνος που ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια που ναυάγησε η ιστορική συνάντηση με το αριστερό Πασόκ". Το αυτό παπαγαλίζουν και ΤΑ ΝΕΑ. Ενοχοποίηση ως και της σκέψης!
    Πραγματικά, μόνο οι Τρομονόμοι που ψηφίζονταν στις αρχές της περασμένης 10ετίας περιείχαν ποινικοποίηση της σκέψης.

    ΥΓ2.Και ένα παράπονο για τα μέλη του ΣΥΝ που τώρα κοιτούν όλους τους μη τσιπρόδουλους με μισό μάτι. Ρε πώς σας έχουν φανατίσει έτσι;

    ΥΓ3. Αλαβάνε, κατέβα από τώρα υποψήφιος. Μην τους αφήνεις άλλο να έχουν την πρωτοβουλία. Δεν διαπομπεύουν απλώς το κόμμα τους, ή εσένα. Ξεφτιλίζουν ΟΛΗ την αριστερά, ντροπιάζουν την ιδέα της οργάνωσης, με όσα κάνουν οι τσιπρικοί.Στα μάτια της νέας γενιάς, αλλά και των 35άρηδων.
    Αλλά όσο περνά ο καιρός, τόσο κερδίζουν θέσεις. Παγιώνεται η κατάσταση απαξίωσής σου.Όχι άλλη αποχή. Το πληρώσαμε το 1946, από μια άλλη άποψη το πληρώσαμε το 2009 (μιας και δεν οικοδομήθηκε η απαραίτητη κοινοβουλευτική αντίσταση-στήριγμα των αγώνων). Ας ανατρέψουμε την κατάσταση, τώρα που προλαβαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ό Διονύσης Τσακνής απάντησε. Στηρίζει τον υποψήφιο του ΚΚΕ, Ν. Σοφιανό.
    Αναμένεται η αυριανή υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ, από τα ΝΕΑ.
    Αντε ρε Αλέκο πες το ΝΑΙ, να ησυχάσουμε από τους "γραμμιτζήδες" των ΝΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια...καλό είναι να μην μπλέκετε το ΚΚΕ. http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=3944129&textCriteriaClause=%2B%CE%9A%CE%A9%CE%9D%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά το "ΠΑΣΟΚ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις" βρυκολάκιασε σε "ΣΥΝ και άλλες αριστερές δυνάμεις";
    Τόσο σημασία δίνουν στο μαγαζάκι και στη φυλλάδα (ιδιοκτησίας Φ. και Λ.), ώστε να μηδενίζουν κάθε (ελάχιστη) προοπτική ΣΥΡΙΖΑ;
    Η γραμματεία θα πάρει θέση, ή όταν "ο εξευτελισμός της θα γίνει τέλειος";
    Η κοινωνία βράζει κι'αυτοί στην Κουμουνδούρου-Βαλτετσίου τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ούτε στον σύριζα κορινθίας είχαμε οποιαδήποτε ενημέρωση για αυτές τις διαβουλεύσεις, ούτε για την υποτιθέμενη σύσκεψη που έγινε στο νομό. Ούτε μέλη του τοπικού συν ήταν ενήμερα. Οι αποφάσεις προφανώς παίρνονται σε υπερβολικά στενό κομματικό κύκλο...
    Πάνος Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ανώνυμο 11¨39πμ

    Το πρόβλημα με την στάση ΚΚΕ για την ΠΟΤΑ της ΠΥΛΟΥ δεν περιορίζεται σε αυτό ζήτημα, στο οποίο το ΚΚΕ είχε σωστή θέση, όπως εξάλλου φαίνεται και από την παραπομπή που κάνεις. Όμως δεν είναι μόνο οικονομική πλευρά του ζητήματος και πως το κράτος βοήθησε σε αυτό τον επιχειρηματία. Μεγάλη σημασία έχει και η περιβαλοντική /αναπτυξιακή πλευρά. Και σε αυτά τα θέματα το ΚΚΕ δεν είχε και δεν έχει αντιρρήσεις. Μερικά στοιχεία:

    Το πρόβλημα της Α. Παπαρήγα - σύμφωνα με τις δηλώσεις της σε σχετικά πρόσφατη επίσκεψή της στην περιοχή - για την ΠΟΤΑ της ΠΥΛΟΥ σήμερα πλέον που έχουν δρομολογηθεί τα πράγματα, είναι απλά το «ιδιοκτησιακό» καθεστώς και το ...golf. Για το μέγεθος της επένδυσης και τις επιπτώσεις που έχει στην τοπική κοινωνία και την ευρύτερη περιοχή, κλπ, κλπ , το ΚΚΕ δεν έχει πρόβλημα... Εξάλλου, κάπως έτσι τα σχεδιάζανε και τις ανάλογες τουριστικές επενδύσεις στον «υπαρκτό» σοσιαλισμό, με μία μόνο διαφορά η οποία μπορεί κάποια στιγμή να διορθωθεί. Να αλλάξει ιδιοκτήτη η επιχείρηση και να την πάρει το ΚΚΕ. Τότε όλα θα είναι εντάξει!.. Μια ματιά εδώ:
    Παπαρήγα σε Κωνσταντακόπουλο
    και εδώ: Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΟ ΡΩΜΑΝΟΥ

    Όσο για τον Α. Τσίπρα και τον ΣΥΝ, δείτε τι δικαιολογίες βρίσκε για να βολέψει τα πράγματα: Ο σεβασμός της αστικής νομιμότητας αναδεικνύεται ως το μέγα προτέρημα της Αριστέρας: Απόλυτος σεβασμός στη νομιμότητα για την ΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή αρκετοί σύντροφοι ρωτάνε περισσότερα στοιχεία για την ΠΟΤΑ της ΠΥΛΟΥ και η στάση των κομμάτων, παραθέτουμε μερικές παραπομπές:

    Η εφημερίδα ΕΠΟΧΗ είχε δημοσιεύσει αναλυτικά στοιχεία για την ΠΟΤΑ της ΠΥΛΟΥ και τις διαφωνίες που υπήρχαν στο ΣΥΡΙΖΑ για την στάση του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, εδώ: ΠΥΛΟΣ

    Επίσης, στο περιοδικό ΓΑΛΕΡΑ είχαν δημοσιευθεί αρκετά κατατοπιστικά στοιχεία για το θέμα, εδώ:
    Παραθεριστική Δηµοκρατία

    Πρόσθετο υλικό υπάρχει και εδώ:
    Εννέα ερωτήσεις για την ΠΟΤΑ Μεσσηνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού το αρχικό ψέμα περί συμφωνίας του ΚΚΕ καταρρίφθηκε πολύ εύκολα αρχίζουμε τη δίκη προθέσεων περί του τι τουριστικές "επενδύσεις" θα κάνει το ΚΚΕ στο Σοσιαλισμό....Πλάκα έχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Ανώνυμο 1:21

    Οι δηλώσεις της Παπαρήγα όταν πήγε στην περιοχή δεν σου λένε τίποτα; Τι Διαφορετικό λέει σήμερα το ΚΚΕ από τον ΣΥΝ για την ΠΟΤΑ της Πύλου; Τουλάχιστον οι συνασπιστές δεν λένε τέτοια καραγκιζιλίκια για το "ιδιοκτησιακό"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παπαρήγα σε Κωνσταντακόπουλο

    Στην επίσκεψή της στην ΠΟΤΑ αναφέρθηκε χθες μιλώντας στους φοιτητές του ΤΕΙ η γεν. γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σχολιάζοντας: «Είπα στον κ. Κωνσταντακόπουλο: Πολύ ωραία όλα αυτά που φτιάχνετε εδώ, αλλά όταν βγει ο λαός στην εξουσία, θα σας τα πάρουμε για να τα χρησιμοποιεί δωρεάν ο κόσμος. Μια χαρά λοιπόν μας τα έχετε φτιάξει, για να τα χρησιμοποιήσουμε. Μόνο ένα θα αλλάξουμε όταν πάρουμε την ΠΟΤΑ. Το γκολφ. Αυτό μάλλον δε χρειάζεται. Μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με κάτι άλλο. Π.χ. με φυσιοθεραπευτήρια, για να κάνει φυσιοθεραπεία ο κόσμος».

    "ΘΑΡΡΟΣ" 28/03/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ