ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου

"Ο ΣΥΝ θα επιμείνει στο «φωτεινό μονοπάτι» του ΣΥΡΙΖΑ, η Ανανεωτική Πτέρυγα εξετάζει «ανεμολόγια και ορίζοντες», καθόλου «έτοιμη από καιρό» και η ηγετική ομάδα κοιτά αμήχανη, αυτό που επέβαλε με την «βοήθεια» και την υποστήριξη των αγανακτισμένων μελών, για τα οποία πάντα φταίει η ηγεσία και επείγονται να πάρουν το κόμμα στα χέρια τους. Άσχετα αν με χαρακτηριστική άνεση και σε αυτό το συνέδριο «αλλαγής και νέας σελίδας» την επανεξέλεξαν, στη συντριπτική πλειοψηφία της, στις πρώτες θέσεις. Άλλαξαν λίγο οι εσωτερικοί συσχετισμοί, μπήκαν λίγο περισσότερα μέλη από τη δυστυχώς, απαίδευτη κοινωνικά και κομματικά νεολαία μας και ένιοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι της."

Απόσπασμα από άρθρο του Δημήτρη ΜΠΙΡΜΠΑ που δημοσιεύτηκε στην ΑΥΓΗ της 11/06/2010. Ολόκληρο το κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου 

Επίσης, στο ΑΦΙΕΡΩΜΑ "Τέρμα τα αστεία για την Αριστερά" της εφημερίδας ΔΡΟΜΟΣ που κυκλοφορεί το Σάββατο 12/6, μπορείτε να διαβάσετε  συνεντεύξεις και κείμενα των:
* Νίκου Βούτση,
* Δημήτρη Χατζησωκράτη,
* Δημήτρη Στρατούλη,
* Βασίλη Μουλόπουλου,
* Κώστα Μαλαφέκα

1 σχόλιο :

  1. Σχετικά με την πρόταση Κουβέλη για ενδεχόμενη συνεργασία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με το ΠΑΣΟΚ (δημοτικές εκλογές), πιστεύουμε ότι αυτό δεν είναι Αριστερά, ούτε καν Κέντρο, και ευχόμαστε στη λεγόμενη Ανανεωτική Πτέρυγα, καλό κατευόδιο στα αμερικάνικα λιμάνια τών ψευτοσοσιαλιστών τού ΠΑΣΟΚ. Έτσι απλά και απλοϊκά, μακριά από περισπούδαστα κείμενα, όπως αυτό τού κατά τα άλλα φίλου Δημήτρη Μπίρμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ