ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Μια απόφαση της συνέλευσης των εργαζομένων στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5

Λάβαμε και δημοσιεύουμε απόφαση της συνέλευσης εργαζομένων στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» που αφορά κείμενο που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο με καταγγελίες για το συμβαίνει εκεί.  Αυτό το κείμενο το είχαμε αναδημοσιεύσει στο κείμενο μας:  Πώς διαδίδονται τα ψεύδη..

Η συνέλευση των εργαζομένων στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», διαψεύδει και αποδοκιμάζει ανώνυμα κείμενα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με την επιγραφή «τι συμβαίνει στο Κόκκινο 105,5».

Δηλώνει ότι δεν πρόκειται να μπει σε διάλογο με ανώνυμους επιστολογράφους, που ως μόνο στόχο έχουν τη συκοφάντηση του μέσου και των εργαζόμενων σε αυτό.

Είμαστε αντίθετοι σε τέτοιες πρακτικές που στήνουν παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων, υπονομεύοντας την αξιοπρέπεια τους και την επαγγελματική τους υπόσταση.

Η ενότητα και η αλληλεγγύη μας είναι όχι μόνο η απάντηση σε κάθε λιβελογράφο, αλλά εργαλείο αλλά και εχέγγυο για την προάσπιση της ποιότητας της δουλείας μας, των δεοντολογικών μας αρχών και των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Η συνέλευση των εργαζομένων στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» 
Πέμπτη 13 Μαϊου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ