ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Δράσεις του ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ


Πρόσφατες δημοσκοπήσεις καταγράφουν σημαντική μείωση της επιρροής των κομμάτων του δικομματισμού. Όμως ο κόσμος που αποδεσμεύεται από τον δικομματισμό δεν κατευθύνεται προς τα κόμματα της Αριστεράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν μπορεί να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου σήμερα, πότε άραγε θα το κατορθώσει; Η Κουμουνδούρου έχει τεράστιες ευθύνες για αυτή την εικόνα που εμφανίζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κόντρα σε αυτή την κατάσταση το «ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» προσπαθεί να ανιχνεύσει χωρίς προκαταλήψεις και ιδεοληψίες τα πολιτικά ζητήματα που έχει αναδείξει η συγκυρία και να οργανώσει την ευρύτερη δυνατή συνεύρεση των δυνάμεων εκείνων που στρατεύονται στην υπεράσπιση του κόσμου της εργασίας από τις πολλαπλές επιθέσεις που δέχεται σήμερα. Προς αυτή την κατεύθυνση οργανώνει:

1. Συζήτηση Επιστημόνων για το χρέος και το ευρώ  6/5
Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής οργανώνει δημόσια συζήτηση καθηγητών πανεπιστημίου και οικονομολόγων με δύο κρίσιμα θέματα:

Πρώτο: Συνεχίζουμε ή παύουμε τις πληρωμές για το δημόσιο χρέος;
Δεύτερο: Μένουμε ή αποχωρούμε από το ευρώ;

Συμμετέχουν οι: Κ. Βεργόπουλος, Γ. Δραγασάκης, Δ. Καζάκης, Κ. Λαπαβίτσας, Σπ. Μαρκέτος, Κ. Μελάς. Θα ανταλλάξουν απόψεις για τις διάφορες εναλλακτικές λύσεις στα δύο αυτά θέματα και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 6 Μαΐου, 6.00 μ.μ, στο Πάντειο, Αίθουσα Σάκη Καράγιωργα.


Επίσης, οργανώνει:
2. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην ΑΘΗΝΑ στις 17/5 στο γήπεδο του ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής πραγματοποιεί κεντρική συγκέντρωση στην Αθήνα στις 17 Μαΐου στις 7.30 μ.μ., στο γήπεδο του ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ.

Το θέμα της είναι : Υπάρχει Άλλος Δρόμος – Η Απάντηση της Αριστεράς στην Κρίση.

Ομιλητές οι : Αλέκος Αλαβάνος, Χρήστος Κατσούλας, Μαρία Μπόλαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ