ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Εκτός από τις μέρες, γίνονται προσπάθειες να μειωθούν και οι απόψεις…


Τελικά η 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη θα γίνει το Παρασκευή & Σάββατο θα γίνει στο ΣΕΦ, ενώ αύριο στην Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται προσπάθειες από πολλές πλευρές να ενοποιηθεί η πρόταση Φλαμπουράρη με την πρόταση Μπανιά – Σαπουνά.

Επίσης, εν όψει της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στις 27-28-29 Νοεμβρίου, διοργανώνεται ανοιχτή συνέλευση στο Πολυτεχνείο, με θέμα την «Ανασύνθεση της Αριστεράς και μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ», από την Πρωτοβουλία ενταγμένων και ανένταχτων σε συνιστώσες για την ανασύνθεση της Αριστεράς και το μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Πρωτοβουλία συγκροτήθηκε από ανένταχτους/ες του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του ΣΥΝ και από τις συνιστώσες ΑΚΟΑ, ΚΟΚΚΙΝΟ και ΡΟΖΑ. Η πρώτη της δημόσια παρουσία ήταν η δημοσέυση κειμένου ενόψει της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ με 200 (αρχικά) υπογραφές. Η συλλογή υπογραφών στο κείμενο συνεχίζεται μέχρι και την Πανελλαδική Σύσκεψη – ήδη έχουν ξεπεράσει τις 700 ενταγμένων και ανένταχτων σε συνιστώσες.

Ο Αλέκος Αλαβάνος σε δηλώσεις του (στο www.protagon.gr) είπε ότι του αρκεί να είναι μέλος ενός πολιτικού σχηματισμού, συμπληρώνοντας ότι το επικεφαλής, το μέλος και το μεσαίο στέλεχος οδηγεί σε μια δομή που δεν ανταποκρίνεται στην σημερινή Αριστερά. Οι δηλώσεις εδώ:


Όλη την συνέντευξη μπορείτε να την δείτε εδώ: Ο Αλέκος Αλαβάνος από το Α εώς το Ω

2 σχόλια :

  1. στην ιστιοσελιδα του συριζα λεει για παρασκευη και σαββατο(οχι κυριακη)αλλαξτε το και εσεις εκτος αν υπαρχει κατι λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΚ! δικό μας λάθος από την Αρχή. Παρασκευή και Σάββατο έλεγε και το ΚΟΚΚΙΝΟ, αλλά εμείς το γράψαμε λάθος!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ