ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Παίζοντας τους ...μαυρογιαλούρους!



Το tvxs.gr την ιστοσελίδα του καλεί τους αναγνώστες του να παίξουν το προεκλογικό παιχνίδι:  «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ», στο οποίο επιλέγουν ποιοί βουλευτές θέλουν να εκλεγούν στην βουλή και ποιοί όχι.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι όροι του παιχνιδιού δεν είναι σταθεροί, αλλά τροποποιήθηκαν όταν διαμορφώθηκε αποτέλεσμα μη αρεστό στους διαχειριστές του!

Χθες λοιπόν που ξεκίνησε το παιχνίδι, όταν ο Α. Αλαβάνος ήταν αρκετά χαμηλά στην σειρά, είχες την δυνατότητα να τον σταυρώνεις θετικά ή αρνητικά, παρ’ όλο ότι δεν είναι υποψήφιος βουλευτής. Όταν αναρριχήθηκε στην 2η θέση των προτιμήσεων των αναγνωστών - μετά τον Π. Κοροβέση που έχει σαρώσει σε ψήφους - τότε πάγωσαν την ψηφοφορία και δεν επιτρέπουν πλέον να τον σταυρώνει κάποιος αναγνώστης της ιστοσελίδας. Έβαλαν μάλιστα και σχετική ανακοίνωση εκεί που υπήρχε η κάλπη για την ψηφοφορία. Το ίδιο εξαναγκάστηκαν να κάνουν και για τον Γ. Δραγασάκη που ήταν 3ος στις προτιμήσεις των αναγνωστών….

Αυτά είναι λοιπόν τα μικροπολιτικά παιχνίδια ακόμα και στα παιχνίδια του tvxs.gr. Κάποιοι φαίνεται ότι ενοχλούνται πολύ από την αυξημένη δημοτικότητα του Α. Αλαβάνου ακόμα και στα παιχνίδια!......

5 σχόλια :

  1. Αυτός ο Κούλογλου δεν "παίζεται"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά το δημοσίευμά σας, ώρα 11.15 "διόρθωσαν" το παιχνίδι και έβγαλαν οριστικά τον Αλαβάνο και τον Δραγασάκη!..

    ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αποτελέσματα ενός γκάλοπ σε ένα σάιτ , blog η κάτι σχετικό δείχνουν ποιοί το διαβάζουν κυρίως . Συμφωνώ ότι η ενέργεια των διοργανωτών δεν είναι και πολύ σωστή . Επίσης οργανωμένες ομάδες σε τόσο μικρές συμμετοχές μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Εμένα μου έκανε εντύπωση οτι ο Ψαρριανός έχει μόνο τρείς ( 3 ) αρνητικές ψήφους , σε σχέση με άλλους , κυρίως της ανανεωτικής πτέρυγος που έχουν πολύ περισσότερους αρνητικούς αλλά εν πάσει περιπτώσει είναι στοιχειωδώς σοβαρότεροι. Δηλαδή πολύ περισσότεροι θέλουν να φύγει ο Κουβέλης , η Φιλίνη από την Βουλή παρά ο Ψαρριανός. Αυτό νομίζω ενισχύει την άποψή μου ότι έχει να γίνει το σώσε στην σταυροδοσία του ΣΥΡΙΖΑ και ότι το ποιός - ά θα εκλεγεί παίζεται ακόμη, όπως ισχυρίσθηκα σε άλλη συζήτηση εδώ.
    Δ.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβήθηκε ο Στελάκης και δεν έβαλε και τον φίλο του τον Αλέξη στο "παιχνίδι"...

    Μας έκοψε την χαρά να τον μαυρίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. molis mpika kai egw sto TVXS prospa8wntas na staurwsw kai den evriska ton tropo na to kanw. pantws na simeiwsw oti den einai tixaio oti olh h ananewtikh pteryga xanei se psifous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ