ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Το σχέδιο ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ που δεν υπέγραψε ο ΣΥΝ



ΑΠΟΦΑΣΗ(σχέδιο) ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

1. Από αύριο να υλοποιηθούν οι αποφάσεις προηγουμένων σωμάτων:

α) Να πραγματοποιηθούν παντού τοπικές, κλαδικές και θεματικές επιτροπές και συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την οργανωτική ανασυγκρότησή του.

β) Να λειτουργήσει άμεσα γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που να κατοχυρώνει την πλουραλιστική εκπροσώπηση στα ΜΜΕ.

γ) Να εκδοθεί έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ

δ) Να δημιουργηθεί πραγματικό και ισχυρό ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ.

2. Να δοθεί συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα για να δημοσιοποιήσει μια σύνοψη του πολιτικού απολογισμού, το μίνιμουμ των οργανωτικών αποφάσεων, μια γενική πολιτική γραμμή για το ζήτημα «κρίση, εργαζόμενοι, μετανάστες» και τις πρωτοβουλίες της επόμενης περιόδου με σταθμό τις κινητοποιήσεις της ΔΕΘ στις 6 Σεπτεμβρίου.

3. Ξεκινούν με οργανωμένο και συντεταγμένο τρόπο οι διαδικασίες της πανελλαδικής συνδιάσκεψης για την οργανωτική συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνδιάσκεψη του Οκτωβρίου, θα συζητηθούν όλες οι προτάσεις και θα αποφασιστεί η ενιαία πανελλαδική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ, όχι ως ενιαίου κόμματος, αλλά ως πολιτικού οργανισμού- εγχειρήματος ,δηλαδή ενός οργανισμού πολιτικής συνεργασίας με αυτοτελή συγκρότηση, πολιτική λειτουργία, ισότιμη συμμετοχή όλων των μελών του, είτε ανήκουν σε συνιστώσες είτε είναι ανένταχτοι–ες, χωρίς ηγεμονισμούς και αποκλεισμούς.

4. Η αντιστροφή του αρνητικού κλίματος αρχίζει από σήμερα και η υλοποίηση των αποφάσεων είναι μέτρο δέσμευσης και αξιοπιστίας όλων μας.

Αγγελόπουλος Βένιος, Αθανασίου Κώστας, Αλεβίζου Ελπίδα, Γαλάνης Νίκος, Γάτσου Βάσω, Δεμέστιχας Γρηγόρης, Θεωνάς Γιάννης, Κατσούλας Χρήστος, Κλαυδιανός Παύλος, Κοσμάς Πάνος, Κρασοπούλου Αλέκα, Λύτρας Αλέκος, Μακρής Θόδωρος ,Μαλεκάκης Μάνθος, Μαούνης Αντώνης, Μπελαντής Δημήτρης, Μπένος Αλέξης, Μπόλαρη Μαρία, Νταβανέλλος Αντώνης, Οικονομίδης Δημήτρης, Παπαδόπουλος Χριστόφορος, Πορτάλιου Ελένη, Ρινάλντι Ρούντυ, Σαπουνάς Γιώργος, Σπαθής Μάκης, Σταμπουλή Αφροδίτη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φέστας Θόδωρος, Φώλια Στέλλα, Χριστοδουλοπούλου Τασία, Ψυκάκος Δικαίος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ