ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Μπράβο στον κ. Κουτσούμπα! Μίλησε καλύτερα και από τους πιο….χριστιανούς!!


Ως ένα κρίκο σε μία αλυσίδα προκλήσεων χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγία Σοφία.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ έκανε λόγο για ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, που προκαλεί δέος στον επισκέπτη με το κάλλος και την ιστορική φόρτισή του. «Δεν σέβεται η τουρκική αστική τάξη αυτή την κληρονομιά, ούτε τους ανθρώπους που σκέπτονται διαφορετικά ή πιστεύουν σε κάτι άλλο», σχολίασε και πρόσθεσε ότι απαιτείται μεγάλη προσοχή σε αυτά τα θέματα.


για την συνέχεια του κειμένου, κάνε κλικ στην εικόνα

2 σχόλια :

  1. Ελπίζει να μαζέψει κανά ψηφαλάκι απο το χριστέπωνυμο πλήθος ο Κουτσούμπας.
    Τρίχες.
    Οι χριστιανοί προτιμούν τους γνήσιους εκπροσώπους τους και όχι τους μαιμού του ΚΚΕ.
    Ειδάλλως ο Αμβρόσιος θα είχε μείνει απο καιρό άνεργος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Τουρκία είναι μια πρώην υπερδύναμη με ιμπεριαλιστικό παρελθόν, ένα ρατσιστικό κράτος που έχει διαπράξει γενοκτονίες εις βάρος των Αρμενίων, των Ποντίων, των Συροχριστιανών κλπ. Αυτές τις γενοκτονίες δεν τις αποδέχεται και αντίθετα είναι υπερήφανη για το παρελθόν της!
    Μετά απο συνεχείς εθνοκαθάρσεις, σήμερα έχουν μείνει μόνο οι Κούρδοι για τους οποίους έχει δημιουργήσει ένα καθεστώς τύπου απαρτχάϊντ. (Οι τελευταίοι Έλληνες της πόλης, εφυγαν με πογκρόμ και έχασαν τις περιουσίες τους με διοικητικά μέτρα, όπως και οι Έλληνες της Ίμβρου και της Τενέδου)
    Οι ρατσιστικές αναφορές είναι συνεχείς και απο τα πιο επίσημα χείλη.
    Στο Αιγαίο οι παραβιάσεις είναι καθημερινές και όλο και πιο προκλητικές.
    Στην Κύπρο συνεχίζεται η κατοχή. Ταυτόχρονα το Τουρκικό καθεστώς οπλίζει και ενισχύει ισλαμιστές τρομοκράτες για να πατήσει πόδι στη Συρία. Επίσης ο τούρκικος στρατός βομβαρδίζει τους Κούρδους μέσα στη Συρία σκοτώνοντας ακόμα και αμάχους.
    Με δεδομένα τα παραπάνω, δεν νομίζω οτι χρειάζεται να είσαι ο Κουτσούμπας για να καταλβαίνεις οτι η ανάγνωση του κορανιού στην Αγιασοφιά , μόνο με τη θρησκεία δεν έχει να κάνει...
    Και για να αλφρύνει το κλίμα και να γελάσουμε λιγάκι ας θυμηθούμε την απίστευτη και ξεκαρδιστική δήλωση του Γ.Μπαλάφα : Θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ