ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Μην εμπιστεύεστε το ΕΣΠΑ ούτε για την παραλία που θα κάνετε το μπάνιο σας!...


Αρκετοί θα πάνε να κάνουν το 1ο μπάνιο τους στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις παραλίες της Αττικής και όχι μόνο. Σίγουρα ένα μεγάλο μέρος απ' αυτού έχει την περιέργεια να πληροφορηθεί αν η παραλία που έχει επιλέξει να πάει να κάνει το μπάνιο του είναι κατάλληλη για κολύμβηση. Το κράτος μας μαζί με την ΕΕ για όλα φροντίζουν πριν από σας για σας. Γιαυτό λοιπόν έχουν χρηματοδοτήσει μέσω ΕΣΠΑ μια υπηρεσία παροχής για το συγκεκριμένο θέμα. Μπορείτε να την επισκεφθείτε κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα:

Όμως σας προτείνουμε να μην την εμπιστευτείτε. Εκεί φαίνονται ως κατάλληλες παραλίες που σίγουρα δεν είναι.

Εύκολα κανείς μπορεί να διαπιστώσει διασταυρώνοντας στοιχεία και απ' άλλες πηγές πως το συγκεκριμένο έργο δεν παρέχει ενημερωμένη και έγκυρη πληροφορία στον πολίτη. Αυτό δυστυχώς είναι ένα γενικευμένο χαρακτηριστικό των έργων που εκτελέστηκαν με χρηματοδότηση ΕΕ - ΕΣΠΑ και επιβλέπονται από το αντίστοιχο ευρωπαϊκό παρακράτος ερμαφρόδιτων διαχειριστικών εταιρειών που δεν είναι δημόσιες αλλά λειτουργούν και καθεστώς ιδιωτικής οικονομίας.

Αν πράγματι θέλετε αξιόπιστα στοιχεία για τις παραλίες κάνετε κλικ στο παρακάτω χάρτη και να μεταφερθείτε σε μια εφαρμογή που που περιέχει στοιχεία της έκθεσης του ΕΜΠ για τις καθαρότερες και τις ακατάλληλες παραλίες της Αττικής και στηρίζεται σε έρευνα του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑ.Κ.Ο.Ε. - link) που έγινε τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2016, σε παραλίες της Αττικής:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ