ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Μαζί να τα φάμε!


(από το προεκλογικό υλικό της “ΑντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου”)

Η “ΑντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου” είναι ένα από τα ελάχιστα υποδείγματα συνεύρεσης και συνύπαρξης διαφορετικών πολιτικών δυνάμεων - όχι μόνον από τον χώρο της Αριστεράς - οι οποίες σε σταθερή και μόνιμη βάση συναποφασίζουν με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και οργανώνουν την κοινή τους δράση στο δήμο του Χαλανδρίου. Στην “ΑντίΣΤαΣΗ” δραστηριοποιείται ενεργά ένα μεγάλο κομμάτι ανένταχτου κόσμου αλλά και δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΣΧΕΔΙΟΥ Β', των οικολόγων πράσινων και του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Αυτή η ενότητα αυτών των δυνάμεων δεν είναι μια φούσκα, η οποία αύριο, όταν τελειώσει η μάχη των δημοτικών εκλογών, θα πάψει να υπάρχει. Η “ΑντίΣΤαΣΗ” έρχεται από παλιά, έχει μια ζωή εικοσαετίας. Ακόμα και μπροστά στις εκλογικές μάχες, ο αέρας της ανανέωσης και η ελπίδα που φέρνει στην Αριστερά και στο κίνημα είναι πολύ πιο φρέσκος, πιο δυνατός και σε ρήξη με τις παραδοσιακές επικοινωνιακές πολιτικές επιτελείων της Αριστεράς, τα οποία μπροστά στις εκλογικές μάχες αρκούνται μόνον στην ανανέωση του εκλογικού τους προσωπείου για για ψηφοθηρικούς λόγους.


Περισσότερα για την “ΑντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου”,  εδώ:

ΣΤαΣΗ

ΑντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου (Facebook)

ΑντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου (youtube)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ