ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!
Αγωνιζόμαστε για την "ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς" στην κατεύθυνση της κοινής δράσης στους μαζικούς χώρους και τα κοινωνικά κινήματα, και παράλληλα για την πολιτική της συγκρότηση σε ένα ενιαίο αμεσοδημοκρατικό πολιτικό φορέα

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Δημοκρατία για κασιδιάριδες...


Οι μεγαλοεκδότες, ναι οι ίδιοι διαπλεκόμενοι που ξέρεις όλα αυτά τα χρόνια, χαρακτήρισαν την απεργία στα ΜΜΕ αντιδημοκρατική και εκδίδουν απεργοσπαστικά φύλλα. 
 
Οι μεγαλοεκδότες λένε ότι σπάσανε την απεργία , την αντιδημοκρατική, για να υπερασπιστούν τη δημοκρατία, δηλαδή το δικαίωμα στην ενημέρωση για το lifestyle του στόκου Κασιδιάρη. 

Δηλαδή, την ώρα που στην ΕΡΤ βλέπαμε και ακούγαμε την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, στην Real News του Νίκου Χατζηνικολάου γράφανε και κάνανε εξώφυλλο-αφιέρωμα στο νεοναζιστή Ηλία Κασιδιάρη. Προφανώς προς τιμήν της ελεύθερης έκφρασης και της δημοκρατίας. 
Προς Νίκο Χατζηνικολάου:
Real Life δεν είναι το ξέπλυμα ενός νεοναζιστή, Real Life είναι αυτό: 
Και αυτό: 
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ!    
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ: REAL NEWS, ΕΘΝΟΣ, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ    
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΦΥΛΛΟ, την ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΓΝΩΜΗ

1 σχόλιο :

  1. Η μις Τουρισμός έκλεψε την καρδιά του Ηλία Κασιδιάρη - ο νεαρός πολιτικός βρέθηκε σε μπανιέρα με παγάκια, η Αστυνομία στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος εμπορίας οργάνων με μέλη γνωστά μοντέλα. Εγκέφαλοι της σπείρας Υπουργός και η ιδιαιτέρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ